Ribi, az élet tette ilyenné, vagy lelkileg van baja?
Hát nekem olyan ismerőseim ilyenek-és őket megalázó, viszont pénzelő csávó mellől kivehetjük a "pénzelőt"-,
akik vagy ugyanolyan olcsóak, mint az adott csávó, vagy az apjuk-anyjuk semmibe nézte és nem tanulta meg értékelni magát.
Volt egy lakótársnőm, akit vert a pasija, én mostam ki a vérből az odaköltözésem éjszakáján, jött a fogadkozás, hogy jaj, soha, soha többé nem keresi azt az állatot...
Aztán egy hét múlva kéz a kézben ültek a konyhában, örömködve. Mondjuk az a nő egy sunyi dög volt, engem is meglopott 50ezer forinttal.
Ja és ők is csalták egymást agyba főbe, de az édelgés, meg az igaz szerelem ment egymás arcába...Volt olyan, hogy ránkhívták a rendőrséget a szomszédok, mert a férfi, be akarta törni az ajót és ordított, hogy kinyír minket.
Aztán másnap jött egy bocsánatkérés, azzal el lett intézve az egész szerintük.
Az a gáz az ilyenekkel, hogy nem csak maguk, hanem mások életét is veszélyeztetik, pl. nekem semmi közöm nem volt hozzájuk mégis kb, két tűz közé kerültem.
Második voltam.
Háh, nekem is vannak ilyen barátnőim, a "kemény" fiúkra buknak, én meg kapom a beszólásokat, mert csendesebb, rendesebb srácokkal jártam.
Ahogy látom, Te két hónapig jártál a lánnyal. Az a rossz, hogy ezeknek nagyon jó a "marketingjük", iszonyú jól eladják magukat, ezért a fiúk előbb kapnak utánuk, mint egy hasonló kaliberű, kedves lány után. Utána meg jön a kihasználás, ezek a csajok értenek hozzá, hogyan húzzák a mézesmadzagot, addig, amíg lehet, az ember fia meg mindent megbocsájt nekik.
Viszont ebből kár levonni, következtetést a női nemre,
sok rendes lány van, csak keresgélni kell.
Ami megnyugtathat: ennek a lánynak pokol lesz az élete...maga választotta.
Én vagyok az, aki a "rendessrácokatszeretem" típus.
Még annyit hozzáfűznék, hogy abban is igaza van a 82% válaszolónak, hogy tényleg vannak olyanok "biccsek", akiket királylányként rajongtak körül egész életükben és csak ez az állapot elérése érdekli őket, bármi áron. Tehát ők nem fognak soha önkritikát gyakorolni, ugyanmár.:/
Bocs, még egy sztorit le kell írnom: volt főnöknőm barátnője volt ilyen törekevő pcsa, kifogott magának egy szobrászművészt, aki eltartotta, közben egész nap hesszelt a városban, bejött az üzletbe is, ahol engem simán leundorítózott, mert volt rajtam felesleg akkor, mindenkit kiosztott hogy váltson gazdag férfira. Közben az agyvérzéses fia otthon ült és várta őt, mint egy istent.
Vannak ilyen emberek. Sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!