Sikerült már megvalósítanod egy olyan álmodat amire azt hitted és mondták, hogy szinte lehetetlen? [Vagy esetleg sikerült már megvalósítani bármi féle álmodat ami neked fontos? ]
Van egy gyönyörű feleségem, egy szép kisfiam, közös házunk és boldogan élünk. És mint előttem az a lány, én is kiskorom óta katona akartam lenni és az is lettem :)
Nekem már több nem is kell.
28/F
Igen, kaptam hitelt, és saját házat vettem önerő nélkül. Ez akkor lehetetlennek tűnt, de annyira szerettük volna, hogy megvalósult, és azt a házat, amit szerettünk volna. Azóta eladtam, CHF hitel volt (mi más???), családi segítséggel sikerült végtörleszteni, ezt is egy sikernek könyveltem el. Folyton azt mondtam, h maradtunk volna inkább albérletben! Tessék, most ott lakunk, és sokkal nagyobb függetlenség-érzésem van, mint amikor megvolt a házam.
Most egy autóra gyűjtünk, és talán egyszer lesz saját házunk, de csak és kizárólag készpénzre fogjuk megvenni. Bár lehet, h inkább bérlünk ott egy ingatlant, ahol lakni szeretnénk, ha meglesz az autónk. (Ráckevén a Duna parti házban.) Ja, és még a legnagyobb álmunk egy gyerek. :)
33/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!