Szülőktől kérdezem. Hogy reagálnátok?
Nevelési kérdése is , mert ha valakit az anyuka, pl. annyira kislányt várt és fiú lett, loknis hajjal, és lányos színűekbe öltözteti, és babákat vesz neki. Ennek kiderítésé pszichológus dolga.
Nem akadnék ki. Megbeszélném vele a dolgot, és keresném a megoldást, a fiammal együtt,milyen jövőt képzel el magának, ahol teljes életet élhet. Nagyon sok transzfesztita van a szórakoztató iparban
2012. jún. 7. 07:31
Hát azért a korodból ítélve, azt mondanám, hogy oké, ezt te tudod, érzed, de a műtétet még nem engedném, az biztos. Majd ha 18 leszel, és még mindig akarod, akkor te döntöd el. Nehogy megbánd. És igen pszichológushoz vinnélek, ha beleegyeznél.
Amúgy az első döbbenet után, támogatnálak. Szerintem is elmondhatnád nekik, hogy ha műtétre kerül a sor, addig hozzászokjanak...
2012. jún. 7. 10:05
43/53 A kérdező kommentje:
39es.: "SOHA nem lesz lány, csak egy megcsonkított, hormonbombázott fiú." Látod itt a probléma..tudni kell,hogy egy transzszexuális ember, - vegyük az én esetemet-,igenis a másik nemhez tartozik..mert attól,hogy én fizikailag fiúnak születtem,az agyam,olyan,mint egy nőé. És ne is haragudj,de ha ezt,amit te írtál,a fejemhez vágná apám vagy anyám,letagadnám,onnastól kezdve nem lenne az anyám/apám. mert az,aki ilyet mondana a transzszexuális (tehát beteg..) gyerekének,az nem igazi szülő,és megsem érdemli a gyereke szeretetét.
44/53 A kérdező kommentje:
41-es.: 18??? az kizárt.. 14 éves vagyok,16 éves koromig lennék hajlandó várni csak a műtéttel..minden embernek csak egyszer van gyerekkora,és én még mielőtt betölteném a 18-at,szeretném elmondani magamról,hogy igenis nő vagyok!!
18 év alatt meg sem fogják csinálni a műtétet. Biztos vagyok benne, hogy a szüleid amúgy sem fognak pénzt, és bőven elmúlsz 18, mire megkeresed az árát. Egyébként hiába szeretnél lány lenni, ha átműtenek sem leszel az, a genetikai állományod nem fogod tudni megváltoztatni! Igen, beteg vagy, de nem lány...
2012. jún. 7. 16:05
46/53 A kérdező kommentje:
Ez hülyeség..:DD 1. a szüleim,akár elfogadnának,akár nem,biztos adnának rá pénzt,ha ők nem,akkor valamelyik rokonom.. 2. 18 év alatt is meg lehet ezt a műtétet csinálni,épp ezért kell a pszichológus és pszichiáter szakvéleménye. De ez kortól független. 3. Kim Petras.. nézzétek meg facebook-on a képeit. senki nem mondaná meg róla,h fiú volt!
Ahogy a koreai átoperáltak többségéről sem, de attól még a genetika ugyanaz marad. Tisztában vagy vele, mennyibe kerül egy ilyen kockázatos műtét? Bőven millió feletti az összeg, ennyi pénze pedig nem hiszem, hogy van a családodnak feleslegesen, és megsúgom, nem támogatja a TB. Valamint ez nem úgy megy, hogy besétálsz a műtőbe, és pénisz nélkül jössz ki. Több hónapos pszichiátriai kivizsgálás előzi meg, utána szintén több hónapos hormonkezelés, és csak ezután jön a műtétSOROZAT, bőven elmúlsz 20 is, mire befejeződik.
2012. jún. 7. 21:38
2012. jún. 7. 21:39
49/53 A kérdező kommentje:
46-os. Ne haragudj,de ez régen volt így.. Manapság már úgy működik,hogy ha megvan a két szakvélemény,utána el kell kezdeni a hormon kezelést,majd amint lesz pénz a műtétre,az adott időponton befeküdhetsz a műtétre. Tudod: pénz beszél,kutya ugat. és ez esetben,az idő a kutya :-D
47-es: Na látod,ugye hogy szép,pedig valamikor ő is fiú volt :-)
50/53 A kérdező kommentje:
"46-os. Ne haragudj,de ez régen volt így.. Manapság már úgy működik,hogy ha megvan a két szakvélemény,utána el kell kezdeni a hormon kezelést,majd amint lesz pénz a műtétre,az adott időponton befeküdhetsz a műtétre."
Pontosítanék: Azt én aláírom,hogy sokáig tart,de maximum 2 évig tarthat,mert ez tényleg csak pénztől függ,és azért annyira nem vagyunk csórók.
Kapcsolódó kérdések: