Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülőktől kérdezem. Hogy...

Szülőktől kérdezem. Hogy reagálnátok?

Figyelt kérdés
A kérdésem szülőkhöz szól.. Hogy fogadnátok,illetve.. hogyan és mit reagálnátok,ha a tinédzser fiatok elétek állna,és meg mondaná hogy transzszexuális,és nő szeretne lenni??
2012. márc. 23. 16:36
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
96%

Nem tudom mit reagálnék, szerintem semmit, mert fel se tudnám fogni hirtelen

Majd miután felfognám, hogy mit is mondott akkor onnantól kezdve próbálnám megóvni a külvilági sértésektől, mert ugye ez nem igazán természetes és biztos, hogy elkezdenék piszkálni, kiutálni.

Párom unokatestvére fiú és úgy néz ki mint egy lány, valószínű meleg, amit a család próbál titkolni.

Az apukáján látszik, hogy csalódott ez miatt, nem létező barátnőkről mesélnek.

2012. márc. 23. 19:20
 22/53 anonim ***** válasza:
100%
Először tuti mellbe vágna, és hirtelen köpni - nyelni nem tudnék. Aztán megkérdezném, hogy biztos - e a dolgában, miért érzi úgy, hogy ő egy más testbe van zárva, meséljen el mindent, az érzéseit, gondolatait. Utánanéznék, mi kell és mivel jár egy nemátalakító műtét. Úgy tudom, kötelező egy pszichológiai vizsgálat is, hogy a páciens valóban transzszexuális - e. Elkísérném a fiam mindenhová, támogatnám, de a pszihó vizsgálatra akkor is elküldeném, ha nem lenne kötelező, hogy tudjam, valóban transzexualitásról van - e szó és ne feküdjön úgy kés alá, hogy később megbánja. Semmiképp sem aláznám meg, tagadnám ki vagy bántanám bármilyen módon e miatt és ugyanúgy szeretném őt.
2012. márc. 23. 21:10
 23/53 anonim ***** válasza:
94%
Ja, annyit tennék még hozzá, hogy nem vagyok anya és egy jó darabig nem is akarok az lenni, de ha egyszer az leszek és ilyen történne... na így reagálnék.
2012. márc. 23. 21:11
 24/53 A kérdező kommentje:
Hmm..jó ezeket a kommenteket olvasni..:) Csak sajnos az a baj,hogy nem tudhatom előre,anyum mit reagál..pedig jó lenne már elmondani,mert nagyon félek attól,hogy esetleg depressziós leszek,mivel mindent magamba folytok..:S
2012. márc. 23. 23:14
 25/53 anonim ***** válasza:
100%
Előbb - utóbb el kell mondanod, véleményem szerint inkább előbb, mint utóbb. Az is tény, hogy utána szembe kell nézned a következményekkel, bármik is azok, de ez sem változtat azon, hogy el kell mondanod. Magad miatt is és nekik sem hazudhatsz örökké.
2012. márc. 25. 09:50
 26/53 A kérdező kommentje:
Huhh..örökké?? Az kizárt.. Azt már tudom,hogy legkésőbb 16 éves koromig húzom a dolgot..Ha addig nem sikerülne elmondani,akkor aznap,a 16.-ik születésnapomon,eléjük állok,és elmondom.. Viszont,úgy tervezem,hogy minél hamarabb.. Csak hát,ez a gyávaság.. :( Néha úgyérzem, hogy jobb lenne ha "lebuknék" előttük.. :S Vagy pedig gondolkodtam már olyanon is,hogy leiszom magamat,és úgy állok eléjük(pedig soha életemben nem ittam még).. De szerencsére az efféle gondolatok ahogy jöttek,olyan gyorsan el is tűnnek a fejemből.. :DD
2012. márc. 28. 17:43
 27/53 anonim ***** válasza:
88%

Kétféle folyománya lehet:

A.: Valószínűleg észrevenném. Még kicsi a gyerekem, és ráadásul lány, de tudtommal vannak bizonyos jelek, még mielőtt a szégyenérzet és a (belénksújkolt)nemi hovatartozás megjelenne.

B.: Nem vettem észre (vagy netalán nem voltak azok a jelek amikben hiszek?). Ennek az lenne a folyománya, hogy bemennék az első kocsmába jól leinnám magam és sírva kérnék bocsánatot a gyerekemtől,hogy szaranya vagyok amiért ennyire nem figyeltem rá.

2012. márc. 30. 13:22
 28/53 anonim ***** válasza:
82%
Hát, nagyot néznék. Aztán megkérdezném, hogy melyik nemhez vonzódik (már, ha eddig ebben is zavar lett volna), majd megbeszélnénk, mikor legyen átalakító műtéte. Megkérdezném, ezentúl hogyan szólítsuk, mi legyen a keresztneve, fiamként vagy lányomként mutassam-e már most be. De amilyen lökött vagyok, elsőként biztos azt kérdezném, hogy milyen sampont ajánl...vagy egyéb ilyen érdekesség. :D
2012. márc. 30. 14:30
 29/53 anonim ***** válasza:
44%
én kiborulnék aztán felkeresnék egy pszichológust, hogy mondja meg, hogy lehet ezt elfogadni és a fiam mellett állni, mert magamtól biztosan nem menne.
2012. márc. 30. 14:44
 30/53 anonim ***** válasza:
90%
bár én nem vagyok szülő, de nem tudom elképzelni, hogy ne állnék ki a gyerekem mellett. biztos, hogy mindenben támogatnám és ahogy már más is írta próbálnám megvédeni az esetleges támadásoktól, ahol és amiben csak tudnék segíteni, azt megtenném, hogy minnél könnyebb legyen neki.
2012. márc. 30. 15:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!