Szülőktől kérdezem. Hogy reagálnátok?
Elsírnám magam.....
Elvileg elég liberális vagyok, mondjuk a homoszexualitás még beleférne, de ez... Biztos nem tagadnám ki vagy szakítanám meg vele a kapcsolatot, de lehet, hogy az első reakcióm nem lenne túl szeretetteljes.
A transzszexuális nem egyik pillanatról a másikra jön.
Egész kiskortól kezdve egyértelmű jelei vannak. Egy kutatás bebizonyította, hogy az agyunkban van egy rész ami a nemi identitásunkat határozza meg. Ez a rész a nőknél és a férfiaknál jól megkülönböztethető. Egy transzszexuálisoknak ez a része ellentétes azzal mint amilyennek a testük alapján lennie kellene. Ennek viszont olyan jelei vannak amiket nem lehet nem észrevenni!
Itt két lehetőség van:
1, A fiad nem transzszexuális. Ebben az esetben javasolt a pszichológus bevonása, hogy miért állítja mégis azt magáról.
2, Valóban transzszexuális, de olyan szinte elhanyagoltad a fiadat, hogy ezt nem vetted már észre korábban. Ebben az esetben pedig inkább magaddal foglalkozz.
Az én fiam is kamasz és most ahogy ebbe belegondoltam...Hát rendesen rám hoztad a frászt...
Valószínűleg magamat okolnám,és keresném azt a bizonyos,"hol rontottam el"-t.Gondolkodnék egy kicsit,majd nyugodtan,higgadtan leülnénk a fiammal beszélgetni.Egy jó hosszú beszélgetés lenne.
Nem tudom,hogy végződne,de egy biztos,a fiam,mindig a fiam marad!
Elvinném orvoshoz először is, mert olyan korban elég labilis az ember.
Természetesen, ha még nem volt barátnője, nem sexelt nővel, akkor azt azért megvárnám, hogy hogyan éli meg.
Ha 2-3 év múlva még mindig így gondolja, akkor természetesen támogatom mindenben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!