Szülőktől kérdezem. Hogy reagálnátok?
Sokkolna a dolog.Mire feldolgoznám az eltartana egy ideig,az biztos..
Aztán elfogadnám(ha nem változna),hiszen a gyermekemről van szó.
"Vajon 70 éve hány emberben merült fel, hogy átoperáltatná magát?"
Lehet, hogy ugyanennyiben, csak nem volt szabad emlegetni? Esélye sem volt megvalósítani?
Sziasztok:) Már leírtam,hogy én vagyok a tinédzser,nem pedig a szülő..:D és a 36os kommentelőnek írnék most:
'Vajon 70 éve hány emberben merült fel, hogy átoperáltatná magát? Ez nem véletlenül egy tv-ből vett "ötlet" az "önmegvalósításhoz"? Dehogynem! Már eleve probléma, hogy egy tinédzser nem találja a nemi identitását. Milyen hatások érték, hogy idáig jutott? A szexuális problémák lelki eredetűek. Ennek gyökerét valóban szakembernek kellene megvizsgálni.' (- Amúgy ha szülő vagy,és van tinédzser fiad,akkor szerintem ez inkább kifogás akart lenni,nem? Ha nem,akkor elnézést kérek.:))
- Hidd el,nem egy TV-ből vett ötlet. Nem akartam részletezni,most is csak valamennyire fogom: Kis korom óta,lánynak tartom magam,hihetetlenül sok vita is volt emiatt anyámmal.(Persze nem veszekedések,hanem csak apróbb viták,de sok volt). Nem ért semmiféle rossz hatás,elhiheted nekem. És azt is,hogy ezt én komolyan gondolom. Persze,ezt először majd egy pszichológus fogja szépen aláírni,hogy igenis ts vagyok ;).
És most más kérdés,ezzel kapcsolatban:D Többen is írták,bár nem ezekkel a szavakkal,de írták,hogy "akkor már inkább meleg legyen." És ezt én furcsálom. o.O Most kajak,jobban örülnétek,ha lenne egy meleg fiatok? Mint sem inkább egy szép lányotok?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!