Gáz ha egy feleség inkAbb sportcipöben jár mint magassarkuban? A kényelem miatt.
Nem szeretem a magassarkút, ha tehetem sportcipőben vagyok, nyáron meg papucsban.
Aki emiatt lenéz, így járt. Nem fogok úgy öltözni ahogy mások elvárják.
Nem igazán értem, milyen törvényszerű összefüggés van a feleségek és a sportcipő között, hogy így tetted fel a kérdést. Én nem vagyok feleség, de remélem nem probléma ha válaszolok! :)
Nem gáz a sportcipő, de tény, hogy nem annyira csinos mint egy magassarkú. Én sajnos egészségügyi okokból nem tudok magassarkút hordani, nem bírják az ízületeim, úgyhogy próbálok köztes megoldást találni. Azonban úgy gondolom, hogy ki mennyire nő/nőies, az elsősorban a kisugárzásán mutatkozik meg. Ismerek olyan nőket, akiken tökmindegy hogy magassarkú vagy tornacipő, miniruha vagy zsák van, ízig-vérig nőnek érzik magukat, és ez látszik is rajtuk.
Ha a homokozóban van vagy a strandon fut a gyereke után, akkor inkább a magassarkú a gáz szerintem.
A férjem magas pozícióban van, amikor megyünk valami rendezvényre, akkor veszek fel magas sarkút, ha a gyerekekkel vagyok, nem.
Feleség vagyok, és szeretem a magassarkút és a sportcipőt is. Előbbit alkalomra veszem fel vagy ha barátnőkkel találkozunk egy italra, illetve munkába, a sportcipőt pedig a gyerkőccel való programra, játszótérre, vagy ha kutyát sétáltatok.
Van lapostalpú átmeneti cipőm, ezt pl. nem elegáns programokra (Városligeti séta, vagy cukrászdázás).
Nem kell skatulyázgatni, ostobaság.
Attól függ, hova...a gyerek keresztelőjére pl. gáz.
Elmenni kutyát sétáltatni sportcipőben pedig nem gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!