Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz ha egy feleség inkAbb...

Gáz ha egy feleség inkAbb sportcipöben jár mint magassarkuban? A kényelem miatt.

Figyelt kérdés
2012. márc. 22. 23:26
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Miért lenne gáz?Én nem is szeretem a magas sarkút
2012. márc. 23. 04:39
 12/31 anonim ***** válasza:
95%

Ez hülyeség. Hogy lenne már gáz?:D Mindenki abban jár, amiben akar, meg persze alkalomfüggő is. Rendezvényekre pl. egyértelmű, hogy magassarkú (nem kell 10 cm magas) és szép ruha, de általánosságban jobban szeretem a nike sportcipő + szűk szárú naci párost. :) A magassarkút is szeretem, mert nőies, de 1. olyan lúdtalpam és sarkantyúm van, hogy vannak napok, amikor az erős lábszár/térd fájdalom miatt nem tudok lábra állni és a magassarkú szaporítja ezen napok számát.. 2. Lassabban tudok benne menni és bosszant :D 3. Most törtem el a talpamban egy csontom, így jóóóó hosszú időre búcsút veszek még egy kisebb sarkú cipőtől is.:)

Szóval... attól, hogy valaki feleség nem kell minden nap különféle magassarkúakban pompáznia, de persze vannak ruhák, amikhez elegánsabb, csinosabb egy magassarkú, valahogy ezt az összhangot kell megtalálni egy jó cipővel.:))

2012. márc. 23. 07:17
 13/31 anonim ***** válasza:
6%
Az igazi nok szeretik es hordjak a magassarkut:)
2012. márc. 23. 07:43
 14/31 anonim ***** válasza:
69%
Mind kettőt hordom, ha kisboltba ugrok el vagy a gyerekkel megyek sétálni akkor sport cipő, ha viszont már a tescoba megyek akkor magassarkút veszek fel és csinosabban öltözök, mert ilyenkor általában még vacsorázni is elszoktunk menni.
2012. márc. 23. 07:48
 15/31 anonim ***** válasza:
97%

"Az igazi nők szeretik és hordják a magassarkút."

Aha, értem. Szóval az, aki esetleg egészségügyi okokból nem tud magassarkút hordani, az nem is igazi nő? Vagy aki nő létére 180 cm magas és nem áll jól neki a magassarkú, az már nem is igazi nő?

Amúgy meg egy nő nem attól nő, hogy magassarkúban tipeg.

2012. márc. 23. 07:57
 16/31 anonim ***** válasza:
17%
Lehet, hogy egyedül vagyok ezzel a véleménnyel, de szerintem nem éppen csinos, ha egy nő edzőcipőben van, főleg, ha otthon is. Léteznek nagyon kényelmes, nem magassarkú, de csinos, nőies lábbelik. BAlerinacipő, csatos kis alföldi lapos sarkú például. Nekem édesanyám, akit egyébként nagyon szeretek és tisztelek, mindig edzőcipőben és nem túl szép melegítőnadrágban van/volt otthon, és sajnos sosem tekintettem épp ezért igazán nőiesnek, példának az öltözködésben. Biztos kényelmes és sok előnye van, de egy férfi számára úgy gondolom, nen túl vonzó..nem tudom megmagyarázni, miért, de én egyszerűen képtelen lennék ilyen szerelésben mászkálni, otthon lenni. Egyszerűen nagyon slamposnak érzem. Itt a jóidő, a koratavasz, annyi szép és kényelmes szoknya, harisnya, ruha van, és nőként olyan jó csinosan és változatosan öltözködni! Egy szoknyában, szép cipőben másként mozog az ember, szép a járása, a tartása. Szóval szerintem igenis érdemes megkeresni azt a lábbelit, ami csinos is, de kényelmes is a kérdező számára, és nem lesznek benne ilyen kételyei!
2012. márc. 23. 08:01
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van utolsó, vannak nőies cipők, amik nem tűsarkúak. De engem kiborított az a válasz, hogy nem igazi nő valaki, ha nem hord magassarkút.
2012. márc. 23. 08:03
 18/31 anonim ***** válasza:
55%
Én sose hordok. Sose volt hátrány. Igazából csak motoroscsizmát és acélbetétes bakancsot hordok, nyáron meg flip-flopot, néha meg átmeneti időben magas szárú tornacipőt :)
2012. márc. 23. 08:13
 19/31 anonim ***** válasza:
93%

Én általában trikó/póló-farmer-sportcipő kombinációt hordok.

A férjem így ismert meg, imádta ezt a sportos stílust.Én is szeretem, mert nagyon kényelmes és ezt tudom magabiztosan hordani ( tehát jól érzem magam benne) míg a magassarkúval gondjaim lennének. Néha ha rám jön akkor felveszem, de nagyon ritka.

Néha elgondolkodom, hogy ha nem így öltözködnék lehet, hogy nem a fiam nővérének néznének hanem az anyjának. De praktikusság szempontjából is jobbnak tartom, mert én nem a padon ülök a játszón és olvasok hanem a fiammal játszom, ha pl egyedül vagyunk a játszón. Mert amúgy nyilván másokkal játszik lent.

Na szóval nekünk ez így megfelel, de 40 évesen ez a stílus lehet, hogy már ciki lenne...

2012. márc. 23. 08:23
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Néha felveszem a magassarkút, de leginkább alkalmakra. A sima hétköznapokon kényelmes lapos talpú cipőkben járok, kutyasétáltatásnál edzőcipőbe, ha farmert veszek fel szintén edzőcipőbe. Hozzáteszem 176 cm magas vagyok, nem nagyon szeretek ennél magasabbnak látszani. Inkább a sportos stílust kedvelem, a férjem is ilyen. Én bizony melegítőben vagyok otthon, mert az a kényelmes, nem fogok farmerban vagy élre vasalt nadrágban főzni/mosni/takarítani. A férjem se viszi túlzásba az otthoni öltözködést (baromi jó a hőháztartása télen is), ő szinte mindig pólóban és boxerban van otthon, vagy ha mégis fázik, akkor melegítőben.
2012. márc. 23. 08:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!