Gáz ha egy feleség inkAbb sportcipöben jár mint magassarkuban? A kényelem miatt.
Ez hülyeség. Hogy lenne már gáz?:D Mindenki abban jár, amiben akar, meg persze alkalomfüggő is. Rendezvényekre pl. egyértelmű, hogy magassarkú (nem kell 10 cm magas) és szép ruha, de általánosságban jobban szeretem a nike sportcipő + szűk szárú naci párost. :) A magassarkút is szeretem, mert nőies, de 1. olyan lúdtalpam és sarkantyúm van, hogy vannak napok, amikor az erős lábszár/térd fájdalom miatt nem tudok lábra állni és a magassarkú szaporítja ezen napok számát.. 2. Lassabban tudok benne menni és bosszant :D 3. Most törtem el a talpamban egy csontom, így jóóóó hosszú időre búcsút veszek még egy kisebb sarkú cipőtől is.:)
Szóval... attól, hogy valaki feleség nem kell minden nap különféle magassarkúakban pompáznia, de persze vannak ruhák, amikhez elegánsabb, csinosabb egy magassarkú, valahogy ezt az összhangot kell megtalálni egy jó cipővel.:))
"Az igazi nők szeretik és hordják a magassarkút."
Aha, értem. Szóval az, aki esetleg egészségügyi okokból nem tud magassarkút hordani, az nem is igazi nő? Vagy aki nő létére 180 cm magas és nem áll jól neki a magassarkú, az már nem is igazi nő?
Amúgy meg egy nő nem attól nő, hogy magassarkúban tipeg.
Én általában trikó/póló-farmer-sportcipő kombinációt hordok.
A férjem így ismert meg, imádta ezt a sportos stílust.Én is szeretem, mert nagyon kényelmes és ezt tudom magabiztosan hordani ( tehát jól érzem magam benne) míg a magassarkúval gondjaim lennének. Néha ha rám jön akkor felveszem, de nagyon ritka.
Néha elgondolkodom, hogy ha nem így öltözködnék lehet, hogy nem a fiam nővérének néznének hanem az anyjának. De praktikusság szempontjából is jobbnak tartom, mert én nem a padon ülök a játszón és olvasok hanem a fiammal játszom, ha pl egyedül vagyunk a játszón. Mert amúgy nyilván másokkal játszik lent.
Na szóval nekünk ez így megfelel, de 40 évesen ez a stílus lehet, hogy már ciki lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!