Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz ha egy feleség inkAbb...

Gáz ha egy feleség inkAbb sportcipöben jár mint magassarkuban? A kényelem miatt.

Figyelt kérdés
2012. márc. 22. 23:26
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
97%
Nem gáz. Nem kell ahhoz feleségnek lenni, hogy ne hordjunk magassarkút...
2012. márc. 22. 23:27
 2/31 anonim ***** válasza:
95%
Még nem vagyok feleség, de már most sem hordok magassarkút! Max állásinterjúra, rendezvényekre :D
2012. márc. 22. 23:31
 3/31 anonim ***** válasza:
92%
Sosem hordok magassarkút. Bár nem vagyok feleség. Ha az leszek, kötelező lesz?
2012. márc. 22. 23:32
 4/31 anonim ***** válasza:
89%
Utálom a magassarkút.
2012. márc. 22. 23:34
 5/31 anonim ***** válasza:
100%
Régen még jobban bírtam a magassarkút,most már nagyon utálom,mert baromi kényelmetlen.Ha van egy kis sarka az még elmegy,de futkozáshoz csakis sima talpú.
2012. márc. 22. 23:36
 6/31 anonim ***** válasza:
97%
miért feleségként tilos lesz a magassarkú? vagy a sportcipő? egyébként alkalomtól függ, hogy melyik. nyilván színházba, kiöltözős helyre nem megy az ember lánya sportcipőben, túrázni meg nem megy magassarkúban.
2012. márc. 22. 23:38
 7/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenkinek olyan a stílusa. Én se szeretek magassarkúban járni, nekem nem kényelmes, fáj benne a lábam. Én sokkal jobban szeretek sportcipőben mászkálni, és a ruháimhoz amúgy is az illik jobban, meg úgy általában véve hozzám is. Ha csiniben akarok lenni, akkor meg balerinacipőben mászkálok, vagy olyanban, aminek nagyon pici a sarka.
2012. márc. 22. 23:39
 8/31 anonim ***** válasza:
91%
inkább az gáz, ha szándékosan hordasz olyan cipőt, ami tönkreteszi a lábat és járni is nehéz benne... sose értettem, mi a jó a magassarkúban.
2012. márc. 22. 23:40
 9/31 anonim ***** válasza:
55%
Én szolidan de elegánsan öltözködök igy csak is magassarkuban járok csak olyan cipőim vannak ami kivül belül bőr és nagyon jó a felépitése igy a lábam se fáj benne. Persze ha valaki farmerbe öltözik akkor nem gáz a sportcipő.
2012. márc. 22. 23:56
 10/31 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem nem gáz. Inkább járjon az ember kényelmes cipőben, mint vmiben, ami a pasik/menő csajok szerint dögös, csak épp járni nem tud benne, annyira fáj a lába. Az más kérdés mondjuk, hogy a magassarkú és az edzőcipő között is van átmenet.
2012. márc. 23. 00:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!