Normális a férjem?
Figyelt kérdés
Kilencedik hónapban lévő kismama vagyok, nemsokára szülök. A legjobb barátnőm nemrégiben pár hetes terhes volt, mikor megkapta az influenzát és még valamilyen gombás fertőzést, valószínű ezek hatására elment a babája. Azóta elkapott egy torok-száj fertőzést, herpeszre gyanakodtunk, de mindenféle tesztet is csináltak (pl:AIDS) és mind negatív lett. A barátnőm már jól van és el is jött meglátogatni, a férjem hatalmas hisztériát rendezett, lehordta mindennek a barátnőmet, három napig dühöngött, minden poharat és törölközőt kidobott, amit használt a barátnőm. Szerintem túlzás ez az egész, hisz jól van, a férjem viszont egyre tovább megy, azt mondta "soha többet nem akarom látni ezt a büdös k.vát" meg hasonlókat. Azóta mi is csak veszekszünk, a férjem már kiköltözött a nappaliba én meg tiszta ideg vagyok. Mit csináljak?2012. márc. 21. 23:04
31/34 anonim válasza:
na jó, nincs köze hozzá, de feltételezem, h te meséltél a magánéleéről a férjednek, nem?
32/34 A kérdező kommentje:
Sajnos nem zártam be a facebookomat és beleolvasgatott a leveleimbe.
2012. márc. 22. 15:27
33/34 anonim válasza:
Teljesen igaza van. Rólad meg inkább nem mondok semmit az lesz a legjobb.
34/34 anonim válasza:
Beleolvas a leveleidbe? Hát gyönyörű alak lehet, mondhatom.
Na én pont ezért tartom ezt prosztó dolognak. Lehet jönni azzal, hogy egy párnak ne legyenek egymás előtt titkaik, ezzel lehet egyetérteni meg nem egyetérteni, de pontosan arról van szó, hogy olyan dolog is a tudomására juthat, ami egyértelműen nem neki lett szánva, és nem a párja részéről, hanem a másik fél részéről.
Nálam a levéltitok szent dolog, szóval én ilyen emberhez hozzá se mentem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!