Balogh Ildiko-Eva kérdése:
Sogornom elvalt egy eve, most van uj baratja, annak pedig egy 20 eves lanya, aki a ferjemet vadassza. A ferjem nem foglalkozik, de a lany nem hagyja abba. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Anyosomnak szoltam,mert egy hazban laknak sogornomekkel,o pedig azt mondta,hogy hallgassak,ne csinaljak botranyt a csaladba.2012. márc. 11. 12:21
1/10 anonim válasza:
Odamész a lányhoz és elmondod neki, hogy le lehet pattanni a férjedről. Nem kell családi patália, elég ha elcsíped az udvaron, kettesben.
2/10 anonim válasza:
Meglátnám, hogy próbálkozik mikor ott vagy hát menj a oda, öleld át a férjed s röhögd képen, "kevés vagy hozzá csibém". Akkor aztán tudni fogja hogy hol a helye.
3/10 anonim válasza:
Nem neked kell tenni valamit, hanem a férjed küldje el a jó francba!
4/10 anonim válasza:
Ez elég kényes téma,én a te helyedbe név nélkül írtam volna ki,nehogy valami kellemetlenséged legyen belőle,sose tudni nem e futsz itt ismerősbe!
5/10 anonim válasza:
Mindenképp a férjed, mert te rosszul jössz ki belőle.
6/10 anonim válasza:
Elég élénk a fantáziád...:)
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__valas__27..
7/10 anonim válasza:
Érdekes anyóska hozzáállása...
Szerintem meg ne beszélj a lánnyal, nyeregben fogja érezni magát, hogy tartasz tőle - energiát fordítasz arra, hogy elhajtsd, ha esélye sem lenne (nem mondom, hogy van) úgysem foglalkoznál vele.
A férjed dolga leállítani, esetleg a férjed szólhatna a lány apjának, hátha akkor elszégyellné magát.
9/10 anonim válasza:
Semmit nem csinálnék,max látványosan kimutatnám a szeretetem a férjem felé ha ott a hölgyike.Vagy jót nevetnék a próbálkozásán.
10/10 anonim válasza:
A vérmérsékletedtől is függ.
Vagy beszélsz vele 4 szemközt,és figyelmezteted,jobb ha leáll.
Vagy a férjedet megkéred, előtted állítsa le a csajt.
vagy pedig nem foglalkozol vele, előbb utóbb megunja,és más után néz..
Majd írj, melyiket választottad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!