Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anya alig foglalkozik velem...

Anya alig foglalkozik velem és mindent velem akar megcsináltatni. Már nem bírom, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Minden reggel 5-kor kelek, hogy legyen időm pl rendbe rakni a szobámat, kitakarítani az emeleti fürdőszobát. Mert anyának nem jó az, ha délután takarítok, amikor hazaértem suliból...

Hazaérek 3 körül, ebéd nincs itthon, minden tiszta kosz... Mert anya semmit nem csinál! Mindent nekem kell megcsinálnom, meg még tanuljak, ja és néha azért lennék barátommal is, meg jó lenne kicsit aludni.. Napi 3-4 órákat alszok, mert annyira stresszes az életem...

Az már csak hab a tortán, hogy 1 szót sem vált velem. Kivéve a takaríts már ki te lusta disznó, stb mondatokon kívül. Takarítás-mániás, de engem csicskáztat...

Mit csináljak? Ha nem csinálom meg, akkor meg veszekszik velem, rosszabb esetbe ad 1 pofont... (próbáltam már...)

16/L

2012. jan. 12. 20:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
mond meg hogy rárohadhat a lakás. takarítsd a szobád és kész
2012. jan. 12. 20:25
 2/11 A kérdező kommentje:
Akkor meg hallgathatom egész nap ahogy b@szogat. Inkább megcsinálom gyorsan és nyugi van..
2012. jan. 12. 20:25
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Mindig a gyengébbeket molesztálják. Jó bunkó az anyukád!

Szerintem se legyél vele ennyire jókislány...azért megkérdezhetnéd tőle, hogy mint anya mit csinált egész nap?

Vagy dolgozik?

2012. jan. 12. 20:29
 4/11 A kérdező kommentje:

De ez az, hogy nem vagyok gyenge jellem. Domináns vagyok, de hát mégis csak az anyám.

Nem dolgozik.

2012. jan. 12. 20:30
 5/11 anonim ***** válasza:
66%
rendet rakni csak akkor kell ha az előző rendet szét turják.. ne csinálj rumlit a szobádban és akkor nem kell reggel ökor kelned mindennap hogy összetakarits, modn meg neki hogy te megcsinálod a saját rumlid, csinálja meg ő is a sajátját
2012. jan. 12. 20:41
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne kelj ezért 5-kor, a szobádat takarítsd, de amúgy ne te csinálj mindent.
2012. jan. 12. 20:41
 7/11 A kérdező kommentje:
Megágyazok, felporszívózok. Muszáj porszívózni, mert van pár állatkám. Meg nem kicsi a szobám, nem 5 perc felporszívózni...
2012. jan. 12. 20:52
 8/11 anonim ***** válasza:
a porszivzásd nyugodtan csinálhatod suli után is mindennap, mert szerintem az tök mindegy hogy reggel 5kor csinálod minndennap vagy délután 5kor
2012. jan. 12. 21:03
 9/11 A kérdező kommentje:
De mind1 mert amúgy is felkelnék 5-kor, apa akkor jön haza. Én meg csak 100%-os csendbe tudok aludni. Apa meg még főz teát, stb
2012. jan. 12. 21:07
 10/11 anonim ***** válasza:
füldugót vehetsz pár száz ft-ért
2012. jan. 12. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!