Anya alig foglalkozik velem és mindent velem akar megcsináltatni. Már nem bírom, mit tegyek?
Minden reggel 5-kor kelek, hogy legyen időm pl rendbe rakni a szobámat, kitakarítani az emeleti fürdőszobát. Mert anyának nem jó az, ha délután takarítok, amikor hazaértem suliból...
Hazaérek 3 körül, ebéd nincs itthon, minden tiszta kosz... Mert anya semmit nem csinál! Mindent nekem kell megcsinálnom, meg még tanuljak, ja és néha azért lennék barátommal is, meg jó lenne kicsit aludni.. Napi 3-4 órákat alszok, mert annyira stresszes az életem...
Az már csak hab a tortán, hogy 1 szót sem vált velem. Kivéve a takaríts már ki te lusta disznó, stb mondatokon kívül. Takarítás-mániás, de engem csicskáztat...
Mit csináljak? Ha nem csinálom meg, akkor meg veszekszik velem, rosszabb esetbe ad 1 pofont... (próbáltam már...)
16/L
Mindig a gyengébbeket molesztálják. Jó bunkó az anyukád!
Szerintem se legyél vele ennyire jókislány...azért megkérdezhetnéd tőle, hogy mint anya mit csinált egész nap?
Vagy dolgozik?
De ez az, hogy nem vagyok gyenge jellem. Domináns vagyok, de hát mégis csak az anyám.
Nem dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!