Normális a férjem?
Köszi a válaszokat:-)
Az a baj, hogy nincs minden megoldva a szüléssel, a gyerekhez se akarja engedni és már ott tartunk, hogy a lakásba se jöjjön soha többet.
Nekem párnapos kortól látogatta a babát a család és nagyon sokan hüledeztek, hogy "ilyen korán"....
Őszintén remélem hogy van annyi tisztelet a barátnődben, hogy ha megszületik a pici és közben nem derül ki, hogy mi a baja, akkor pár hétig nem megy a babához.
hát ez aztán nagyon életszerű felvetés, tényleg..
megártott a sok szappanopera ?
Sorban mondom (mint nagyon-nagyon-nagyon jó emberismerő):
1) A barátnőd könnyelmű, felelőtlen személyiség. Az, hogy a teszteken nem jött ki semmi - semmit Sem jelent. A tény, hogy a mai napig nem tudjátok mi baja volt, ráadásul "azóta elkapott egy torok-száj fertőzést" + "mindengéle tesztet is csináltak (pl. AIDS)" - azaz fogalmatok sincs, hogy mi baja volt/van, de egyetlen tény maradt, hogy a babája nemrégiben elment....
ezek után látogatóba menni egy kilencedik hónapban lévő kismamához....háááááát....!! :-o A férjed jogosan akadt ki...
2) A "férjed": egy tipikus otromba, bunkó f@sz...- lehet, hogy veled amúgy normális (bár az események nem ezt mutatják + - én azt gondolom, hogy ahogy egy ember másokkal, a környezetével általában kommunikál, az a valódi énje..., hány olyan f*szparasztot ismerek, aki egy hatalmas f*szkalap, otthon meg játsza a megértő férjet, vagy asszonykát, aki otthon csendes családanya, valójában meg egyszerűen egy hatalmas ordas k*rva...) Visszatérve a férjedre: egy kilencedik hónapos kismamát hergelni, idegesíteni az utolsó napokban- "férjem hatalmas hisztériát rendezett", "Azóta mi is csak veszekszünk, a férjem már kiköltözött a nappaliba én meg tiszta ideg vagyok" - hááááát.... na látod, erre mondom, hogy ilyen embernek gyereket szülni... :-/, nem jó ember....
3) + én is a reakciót akartam írni...-de megelőztek: a férjed gyanúsan túlreagálta az esetet. Az fix, hogy valami volt köztük (van?-mindenesetre furcsa a barátnő lázogatása is) - és erre mérget is vehetsz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!