Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális a férjem?

Normális a férjem?

Figyelt kérdés
Kilencedik hónapban lévő kismama vagyok, nemsokára szülök. A legjobb barátnőm nemrégiben pár hetes terhes volt, mikor megkapta az influenzát és még valamilyen gombás fertőzést, valószínű ezek hatására elment a babája. Azóta elkapott egy torok-száj fertőzést, herpeszre gyanakodtunk, de mindenféle tesztet is csináltak (pl:AIDS) és mind negatív lett. A barátnőm már jól van és el is jött meglátogatni, a férjem hatalmas hisztériát rendezett, lehordta mindennek a barátnőmet, három napig dühöngött, minden poharat és törölközőt kidobott, amit használt a barátnőm. Szerintem túlzás ez az egész, hisz jól van, a férjem viszont egyre tovább megy, azt mondta "soha többet nem akarom látni ezt a büdös k.vát" meg hasonlókat. Azóta mi is csak veszekszünk, a férjem már kiköltözött a nappaliba én meg tiszta ideg vagyok. Mit csináljak?
2012. márc. 21. 23:04
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
88%

Ha az immunrendszer nem működik megfelelően, akkor az AIDS teszt protokoll, mert okozhat az is immunalulműködést.

A férjemben egy gyulladást kerestek és a fogászati végigturkálástól az AIDS tesztig mindent megnézettek, mire hónapok után kiderült, hogy 20 évvel korábban egy markáns, kezeletlen felfázástól károsodott a prosztatája, ezért hajlamos gyulladásra.

Szóval egy AIDS teszthez nem feltétel, hogy valaki orrba-szájba dugjon, bőven elég az immunrendszer nem megfelelő működése.

Egyébként nekem egy rokonom 9 hónapos terhes. Múlt héten meg volt beszélve, hogy meglátogatom, de náthás voltam. Felhívtam, hogy mi legyen, mert folyik az orrom, köhögök, be vagyok rekedve. Mondta, hogy menjek nyugodtan, mert a férje már hazavitt egy krákogós vírust, mindenki átesett rajta, illetve ha nem tőlem kapják el, akkor bárki mástól, mert most hatféle járvány van.

2012. márc. 22. 08:09
 22/34 anonim ***** válasza:
97%
Lehet hogy túlzásokba esett a férjed de valahol megértem.Nem tudni mi baja a barátnődnek,ilyen esetben én tuti nem fogadnám szivesen 9 hónapos terhesen.
2012. márc. 22. 08:15
 23/34 anonim ***** válasza:
73%

normális a férjed

az enyém be se engedte volna az ajtón ilyen esetben,akármilyen barátnő

2012. márc. 22. 08:47
 24/34 anonim ***** válasza:
69%
Érthető a félelme, félt téged és a gyereket is. Viszont azt jó lenne, ha elmondanád neki, hogy az sem jó, ha ilyen nagy hisztit csap, mert csak idegeskedsz, és az sem tesz jót nektek!
2012. márc. 22. 08:59
 25/34 anonim ***** válasza:
64%

A barátnőm gyógyíthatatlanul candidás. Hiába csinálja a diétát, szedi a gyógyszert, menses előtt és egy kisebb betegség miatt azonnal kijön neki.

Mikor várandós voltam, természetes volt neki, hogy ő nálunk papír vécéülőkét használ, meg volt egy ülőpárnája is. Kevesen tudják, de még egy ülőpárna miatt is el lehet kapni. Ezen ő nem balhézott, sőt ő ajánlotta fel.

Mindenképpen beszéld ezt meg a férjeddel, hogy ilyen hisztit ne vágjon le neked, mert többet árt vele, mint gondolná.

Amúgy én is voltam AIDS teszten, a férjemmel együtt. Én ajánlottam fel, addig gumival védekeztünk, de már több párkapcsolatunk is volt. Nem volt belőle sértődés.

Sőt a férjemnél találtak egy enyhébb hüvelygombát, ugyanis a férfiak általában csupán hordozók.

Üljetek le és FELNŐTT módjára beszéljétek meg. A hisztit tartogassátok a babátoknak. Két év múlva esedékes! :)

2012. márc. 22. 09:16
 26/34 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem is normális.

Az más kérdés, hogy a stíluson van mit csiszolni.

2012. márc. 22. 09:16
 27/34 anonim ***** válasza:
75%
Idegbeteg a férjed. Annyival kellett volna elintézni, hogy megkéri, hogy vagy 2 hétig még inkább csaK telefonáljon, mert félti a babát, ugye megérti. Aztán 2 hét múlva jöhet. Mi ez a soha, meg k.rva? Hát neked sem lesz egyszerű életed mellette, ráadásul nem csak az ő dolga, veled kellene ezt megbeszélnie, kompromisszumra jutni. Nekem meg nem mondaná a férjem, ki mikor jöhet hozzám!
2012. márc. 22. 09:31
 28/34 anonim ***** válasza:
46%

hát nem normális viselkedés téged idegesíteni ennyire.

Szegény barátnőd úgyis maga alatt lehet, mert elment a baba. Kb. minden 3. terhesség vetéléssel végződik, ezt tudtad? Bármitől elmehetett a baba.

Mi lesz, ha a 2. baba születik majd és az óvodás minden nyavalyát hazahord majd? Ha a barátnőd fertőző lenne, akkor szerintem nem flangálhatna a városban, szóltak volna neki, hogy ne menjen látogatóba sehová.

2012. márc. 22. 11:02
 29/34 anonim ***** válasza:
80%

A férjed aggodalmát megértem, a reakcióját viszont nem. És egyáltalán, hogy jön ahhoz, hogy ilyen szavakkal illesse a barátnődet, meg hogy soha többet nem akarja látni, pusztán azért, mert volt/van egy betegsége. Na ez a viselkedés egyszerűen ocsmány.

Lehet, hogy az itt jelenlévő válaszolók azt mondják, hogy a barátnőnek is eszébe juthatott volna, hogy ilyenkor ne menjen, meg ez felelőtlenség, de azért szerintem ő jobban tisztában van a betegségével, meg a fene tudja, erre talán pont nem is gondolt, mindenesetre azt nem érdemli meg, hogy leprásként kezeljék. Nyilván óvatosabbnak kell lenni, amíg ki nem derül, mi (volt) a baja, de hogy lek.rvázzák, meg eltiltsák tőle a barátnőjét (aki amúgy felnőtt ember, szóval a férj részéről ez is elég szánalmas, hogy úgy kezeli a feleségét, mintha egy döntésképtelen gyerek lenne), azért ez abszurd.

Meg lehetett volna ezt mondani normálisan is. Valahogy így: "Drágám, tulajdonképpen mi is a baja Zsuzsinak? Kigyógyult már belőle? Ja, hogy még azt sem tudni, hogy mi baja, vagy hogy mennyire fertőz? Nem gondolod, hogy jobb lenne, ha a babára való tekintettel addig nem jönne el hozzánk vendégségbe, amíg ki nem derül, hogy mi a problémája és mennyire fertőz? Nem vele van bajom, de miattatok eléggé aggódom." Na, ez szerintem mindjárt máshogy hangzik, mint a soha többet nem akarom látni ezt a büdös k.rvát, nemde? Valahogy értelmesebb, felnőtt emberre vallana, ha így rendezné a problémát.

2012. márc. 22. 14:32
 30/34 A kérdező kommentje:
Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a férjem egy szigorú ember, aki soha nem nőzött, minimális számú barátnője volt, retteg minden betegségtől. A barátnőm viszont szabadosabb, lazább, volt több egyéjszakás kapcsolta is, ezért k.rvázta le, viszont ehhez a férjemnek semmiköze, magánügy.
2012. márc. 22. 15:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!