Normális a férjem?
Ha az immunrendszer nem működik megfelelően, akkor az AIDS teszt protokoll, mert okozhat az is immunalulműködést.
A férjemben egy gyulladást kerestek és a fogászati végigturkálástól az AIDS tesztig mindent megnézettek, mire hónapok után kiderült, hogy 20 évvel korábban egy markáns, kezeletlen felfázástól károsodott a prosztatája, ezért hajlamos gyulladásra.
Szóval egy AIDS teszthez nem feltétel, hogy valaki orrba-szájba dugjon, bőven elég az immunrendszer nem megfelelő működése.
Egyébként nekem egy rokonom 9 hónapos terhes. Múlt héten meg volt beszélve, hogy meglátogatom, de náthás voltam. Felhívtam, hogy mi legyen, mert folyik az orrom, köhögök, be vagyok rekedve. Mondta, hogy menjek nyugodtan, mert a férje már hazavitt egy krákogós vírust, mindenki átesett rajta, illetve ha nem tőlem kapják el, akkor bárki mástól, mert most hatféle járvány van.
normális a férjed
az enyém be se engedte volna az ajtón ilyen esetben,akármilyen barátnő
A barátnőm gyógyíthatatlanul candidás. Hiába csinálja a diétát, szedi a gyógyszert, menses előtt és egy kisebb betegség miatt azonnal kijön neki.
Mikor várandós voltam, természetes volt neki, hogy ő nálunk papír vécéülőkét használ, meg volt egy ülőpárnája is. Kevesen tudják, de még egy ülőpárna miatt is el lehet kapni. Ezen ő nem balhézott, sőt ő ajánlotta fel.
Mindenképpen beszéld ezt meg a férjeddel, hogy ilyen hisztit ne vágjon le neked, mert többet árt vele, mint gondolná.
Amúgy én is voltam AIDS teszten, a férjemmel együtt. Én ajánlottam fel, addig gumival védekeztünk, de már több párkapcsolatunk is volt. Nem volt belőle sértődés.
Sőt a férjemnél találtak egy enyhébb hüvelygombát, ugyanis a férfiak általában csupán hordozók.
Üljetek le és FELNŐTT módjára beszéljétek meg. A hisztit tartogassátok a babátoknak. Két év múlva esedékes! :)
Szerintem is normális.
Az más kérdés, hogy a stíluson van mit csiszolni.
hát nem normális viselkedés téged idegesíteni ennyire.
Szegény barátnőd úgyis maga alatt lehet, mert elment a baba. Kb. minden 3. terhesség vetéléssel végződik, ezt tudtad? Bármitől elmehetett a baba.
Mi lesz, ha a 2. baba születik majd és az óvodás minden nyavalyát hazahord majd? Ha a barátnőd fertőző lenne, akkor szerintem nem flangálhatna a városban, szóltak volna neki, hogy ne menjen látogatóba sehová.
A férjed aggodalmát megértem, a reakcióját viszont nem. És egyáltalán, hogy jön ahhoz, hogy ilyen szavakkal illesse a barátnődet, meg hogy soha többet nem akarja látni, pusztán azért, mert volt/van egy betegsége. Na ez a viselkedés egyszerűen ocsmány.
Lehet, hogy az itt jelenlévő válaszolók azt mondják, hogy a barátnőnek is eszébe juthatott volna, hogy ilyenkor ne menjen, meg ez felelőtlenség, de azért szerintem ő jobban tisztában van a betegségével, meg a fene tudja, erre talán pont nem is gondolt, mindenesetre azt nem érdemli meg, hogy leprásként kezeljék. Nyilván óvatosabbnak kell lenni, amíg ki nem derül, mi (volt) a baja, de hogy lek.rvázzák, meg eltiltsák tőle a barátnőjét (aki amúgy felnőtt ember, szóval a férj részéről ez is elég szánalmas, hogy úgy kezeli a feleségét, mintha egy döntésképtelen gyerek lenne), azért ez abszurd.
Meg lehetett volna ezt mondani normálisan is. Valahogy így: "Drágám, tulajdonképpen mi is a baja Zsuzsinak? Kigyógyult már belőle? Ja, hogy még azt sem tudni, hogy mi baja, vagy hogy mennyire fertőz? Nem gondolod, hogy jobb lenne, ha a babára való tekintettel addig nem jönne el hozzánk vendégségbe, amíg ki nem derül, hogy mi a problémája és mennyire fertőz? Nem vele van bajom, de miattatok eléggé aggódom." Na, ez szerintem mindjárt máshogy hangzik, mint a soha többet nem akarom látni ezt a büdös k.rvát, nemde? Valahogy értelmesebb, felnőtt emberre vallana, ha így rendezné a problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!