Mit csinájak ha szeretem a férjem de annak örülök ha nincs itthon? Illetve egy hetvege még oké de 4 nap? Fárasztó nagyon.
" de annak örülök ha nincs itthon "
sokan vagyunk így vele,de mi még ezt nem mertük kimondani....
Menj akkor is ha otthon van.Megmondhatod neki,hogy akik szeretik egymást azok együtt mennek... :)
Nehagy magad korlátozni,mertg most még csak zavar,hogy korlátoz,de nemsokára idegesíteni fog és meg fogod gyűlölni.Akkor inkább legyen egy kis konfliktus abból,hogy te menni akarsz
Férjed megírhatná a "hogyan fojtsuk unalomba jól működő kapcsolatunk és vessünk véget házasságunknak" című könyvet.
Egy kapcsolatnak folyamatosan új élmények kellenek. Mert különben ellaposodik és vége.
Mi 25 éve vegyunk együtt, de soha nem ültünk otthon. nagy baráti kör, színház,mozi,utazás,a gyerekek.
És igen elmegyünk egymás nélkül,a saját baráti körünkkel akár több napra is.Hiszen nincs annál nagyobb élmény mint utána hazajönni.
Én egy olyan kapcsolatot mint amit leírtál1 hétig se bírnék.
Változtass mielőtt kiszerettek egymásból
Irányítani akar, kisajátítani, ráadásul tök lusta. Hagyd a fszba, menj csak el. Mi lesz, ha gyerekeitek lesznek? Nem fognak mást látni, csak h apa-anya egész nap itthon ül, semmi jó programra nem járunk...
Nekem mostohám ilyen, és körülötte már mindenki. Apa sem jár el sehová, állandóan itthon ül... idióta dolog, ráadásul olyan gyönyörűen idegbeteg lesz tőle az ember, h csak na, hisz semmi értelmes kikapcs nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!