Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinájak ha szeretem a...

Mit csinájak ha szeretem a férjem de annak örülök ha nincs itthon? Illetve egy hetvege még oké de 4 nap? Fárasztó nagyon.

Figyelt kérdés
2012. márc. 17. 09:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
8%
Én ugyanígy vagyok.A feleségemmel nem bírom egy légtérben már napnál tovább.Az ,hogy idegesít,nem kifejezés,egy besavanyodott banya.Nem baj, legszebb perceim,mikor nem vagyunk együtt!
2012. márc. 17. 10:12
 12/15 anonim ***** válasza:
85%

Ha így van, az gáz, te is tudod, ezért írtad ki. Az én férjem havi 5 napra megy el, suli miatt. Szeretjük egymást, nemrég házasodtunk. De ez a 4 nap olyan, hogy először nehéz elengedni, aztán rájövök a jó oldalára is az egyedüllétnek: azt nézek a tv-ben, amit akarok, ha kicsit szalad a lakás, nem gond, ha nincs kedvem, nem főzök... Ebben is van jó:) Aztán persze várom a pénteket, mert elkezd hiányozni.

Neked nem is az a bajod, ami a kérdésben van, hanem az, hogy nem mentek sehova. Kérdezz vissza, hogy miért, akik szeretik egymást, sehova sem mennek? Vagy amikor mentetek, akkor nem szeretett? Elhiszem, hogy unod.

2012. márc. 17. 11:12
 13/15 anonim ***** válasza:
2012. márc. 17. 11:19
 14/15 anonim ***** válasza:
64%
Menekülj!
2012. márc. 17. 11:39
 15/15 anonim ***** válasza:
Tudom,hogy állandóan ezt tanácsolja mindenki minden ilyen kérdésre,de ha nem akarok,hogy állandóan mindenben korlátozzon,elvegye a szabadságodat teljesen és depressziós legyél,akkor vagy megérti,hogy rossz ez így neked,ahogy van,vagy hagyd ott,különben bedilizel.Ezt úgy mondom,hogy az én barom faterom egy igazi zsarnok,legszívesebben bezáratnám diliházba.A férjed nem ilyen,de engem már a szabadság legkisebb korlátozásától is kiráz a hideg,ezért írtam ezt most le.Én is azt szeretem,hogy ha nincs itthon a biológiai apám,de sajnos minél jobban távolodnék tőle,ő annál jobban piócáskodik,mert félti saját magát.:)
2012. márc. 17. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!