Normális a férjem?
Figyelt kérdés
Kilencedik hónapban lévő kismama vagyok, nemsokára szülök. A legjobb barátnőm nemrégiben pár hetes terhes volt, mikor megkapta az influenzát és még valamilyen gombás fertőzést, valószínű ezek hatására elment a babája. Azóta elkapott egy torok-száj fertőzést, herpeszre gyanakodtunk, de mindenféle tesztet is csináltak (pl:AIDS) és mind negatív lett. A barátnőm már jól van és el is jött meglátogatni, a férjem hatalmas hisztériát rendezett, lehordta mindennek a barátnőmet, három napig dühöngött, minden poharat és törölközőt kidobott, amit használt a barátnőm. Szerintem túlzás ez az egész, hisz jól van, a férjem viszont egyre tovább megy, azt mondta "soha többet nem akarom látni ezt a büdös k.vát" meg hasonlókat. Azóta mi is csak veszekszünk, a férjem már kiköltözött a nappaliba én meg tiszta ideg vagyok. Mit csináljak?2012. márc. 21. 23:04
1/34 A kérdező kommentje:
Ráadásul meggyanúsított, hogy hazudok, illetve hazudunk neki és biztos herpeszes a barátnőm.
2012. márc. 21. 23:07
2/34 anonim válasza:
Félt téged, és a babát jogosan. Ki tudja, mi a baja a barátnődnek. Amíg meg nem szülsz, kerüld el.
3/34 A kérdező kommentje:
De már jól van és a tesztek is negatívak..
Köszi a választ
2012. márc. 21. 23:09
4/34 anonim válasza:
figyelj, lehet,hogy nem kellett volna feldühödnie, de nagyon aggódik a babáért és szerintem igaza van.
5/34 anonim válasza:
a barátnőd helyében én nem jöttem volna látogatóba.
6/34 anonim válasza:
Szerintem ez nagyon eltulzott reakció, sajnállak, kár is lenne megkérdezni hogy miböl gondolja amit gondol...
7/34 anonim válasza:
Normális, én is ideges lennék, ha látogatóba jönne - lehetne tekintettel a barátnőd arra, hogy terhes vagy - kibírna még egy pár hetet nélküled
8/34 anonim válasza:
Ismerd el, hogy hibáztál, béküljetek ki, egy kicsit túlreagálta ő is, ha mindenen így felhúzza magát, sok veszekedésetek lesz még az életben. 9. hónapban tényleg nem volt szerencsés ötlet, egy gyanús körülmények között megbetegedett barátnőt beengedni a lakásba... Mond meg neki, hogy a baba miatt ne aggódjon, az ilyen dolgok nem úgy terjednek, találj ki valami ilyesmit, h. a méhnyálkahártyán nem jutnak át a vírusok, a baba meg a véráramon keresztül kapja a levegőt, tápanyagot, tehát nem lesz semmi baj. Ha még mindig májerkedik, add be a válópert, és költözz át hozzám. Lófasz a seggébe az ilyen nyomorék majmoknak...
9/34 anonim válasza:
Félt Téged és a babát, ez érthető.
Az, hogy a tesztek negatívak lettek, nem azt jelenti, hogy a barátnődnek semmi baja nincs/ nem volt, hanem azt, hogy amire tesztelték, az nincs neki.
10/34 anonim válasza:
Az, hogy a tesztek negatívak, azt jelenti, hogy nem tudják mi baja van.
A helyedben én nem találkoztam vele.
Amikor 5 hetes volt a lányunk, a férjem influenzás lett. Nem volt semmi érintkezés köztünk, amíg teljesen fel nem gyógyult (kb két hét). A gyerek az első.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!