Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ugye hogy ez abnormális?

Ugye hogy ez abnormális?

Figyelt kérdés

A férjem lánya ugye 2 hetente nálunk van hétvégéken amivel persze gond egy szál se.És mindig velünk akar aludni.Csak ott a bibi hogy a lánny most lesz 16 éves és engem ez nagyon zavar és mondtam a férjemnek is de nem mondott rá semmit.Múlt hétvégén is köztünk aludt.Most nem tudom hogy költözzek ki a kanapéra vagy mit csináljak?:SSS

29/nő

2012. márc. 21. 18:40
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
Hát ez durva. :S Mindenképp állj ki magadért, ez már nagyon beteges dolog... Nem tudom, a kedves anyuka hogy neveli a lányát, hogy ennyire szerencsétlen 16 éves korára, de te ne hagyd ugyanezt a ti otthonotokban.
2012. márc. 25. 11:06
 52/61 anonim ***** válasza:

Azzal hogy kiköltözöl a kanapára a férjed szemében is csökkensz.

ezzel vigyázni kellett volna, már korábban is.

A horrorfilm ki ötlete volt?

nem mintha számítana bármit, csak engem érdekelne speciel.

2012. márc. 25. 21:14
 53/61 A kérdező kommentje:
Igen...és kitörtem...ez lett az egésznek a vége...szépen megoldottam üvöltöztem mindenkivel és mindennel..már nagyon régen gyűlt bennem főleg most h megint negatív lett a terhességi tesztem.A férjem csak ámult hogy ez a hang belőlem jön a csaj meg megijedt és szintén sírva fakadt amiért ő ennyire szereti az apját.Úgyhpgy lehet gratulálni h mekkora egy pocsék ember vagyok.
2012. márc. 25. 21:34
 54/61 A kérdező kommentje:
ja és persze h a kiscsaj ötlete volt a horror film.Ki másé is lehetett volna?!
2012. márc. 25. 21:35
 55/61 anonim ***** válasza:

nem csoda, hogy kitörtél.

ha belegondolok, nekem a párom szokott fennhangon tiltani, meg parancsolni és hatásos(persze a normál kereteken belül)és jobban tisztelem, mint valami tutyi-mutyi idétlen embert.

Remélem, NAGYON REMÉLEM, hogy nem lesz többé soha sem egy ágyba bújása a kislánynak apucival!!!!!

2012. márc. 26. 16:50
 56/61 anonim ***** válasza:

Én is remélem, hogy most ezzel elérted hogy a kiscsaj ne az apjával aludjon! A hitvesi ágyban csak neked és a férjednek van helye!

Remélem összejön a baba is nektek már! :)

2012. márc. 26. 16:53
 57/61 A kérdező kommentje:
Hát énis remélem hogy így lesz ha egyszer a szép szóra a kérésre nem hallgat akkor már nem volt mit tennem:)
2012. márc. 26. 18:00
 58/61 anonim ***** válasza:
és lőn megoldódott egy probléma :)
2012. márc. 27. 18:44
 59/61 anonim ***** válasza:

Szóval lett hatása az üvöltözésnek végül is, mert ezt nem vettem ki az írásból, bocsi, ha értetlen vagyok. :) Amúgy én nem török pálcát feletted, egyszer mindenkinél kiborul a bili, én már előbb kifakadtam volna, te elég sokáig bírtad.

Nem is csodálom, hogy nem jön a baba ilyen stresszes hangulatban. :( Komolyan, hallottam nem egy párról, hogy sokáig hiába próbálkoztak, és bizonyítottan a feszült légkör hátráltatta őket. Téged ez a probléma frusztrál, meg kell oldani. a babának nyugalomban kell fogannia.

2012. márc. 27. 19:17
 60/61 anonim ***** válasza:
ki lett emelve a kérdés? csak nem...?
2013. márc. 2. 02:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!