Ugye hogy ez abnormális?
A férjem lánya ugye 2 hetente nálunk van hétvégéken amivel persze gond egy szál se.És mindig velünk akar aludni.Csak ott a bibi hogy a lánny most lesz 16 éves és engem ez nagyon zavar és mondtam a férjemnek is de nem mondott rá semmit.Múlt hétvégén is köztünk aludt.Most nem tudom hogy költözzek ki a kanapéra vagy mit csináljak?:SSS
29/nő
Azzal hogy kiköltözöl a kanapára a férjed szemében is csökkensz.
ezzel vigyázni kellett volna, már korábban is.
A horrorfilm ki ötlete volt?
nem mintha számítana bármit, csak engem érdekelne speciel.
nem csoda, hogy kitörtél.
ha belegondolok, nekem a párom szokott fennhangon tiltani, meg parancsolni és hatásos(persze a normál kereteken belül)és jobban tisztelem, mint valami tutyi-mutyi idétlen embert.
Remélem, NAGYON REMÉLEM, hogy nem lesz többé soha sem egy ágyba bújása a kislánynak apucival!!!!!
Én is remélem, hogy most ezzel elérted hogy a kiscsaj ne az apjával aludjon! A hitvesi ágyban csak neked és a férjednek van helye!
Remélem összejön a baba is nektek már! :)
Szóval lett hatása az üvöltözésnek végül is, mert ezt nem vettem ki az írásból, bocsi, ha értetlen vagyok. :) Amúgy én nem török pálcát feletted, egyszer mindenkinél kiborul a bili, én már előbb kifakadtam volna, te elég sokáig bírtad.
Nem is csodálom, hogy nem jön a baba ilyen stresszes hangulatban. :( Komolyan, hallottam nem egy párról, hogy sokáig hiába próbálkoztak, és bizonyítottan a feszült légkör hátráltatta őket. Téged ez a probléma frusztrál, meg kell oldani. a babának nyugalomban kell fogannia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!