Ugye hogy ez abnormális?
A férjem lánya ugye 2 hetente nálunk van hétvégéken amivel persze gond egy szál se.És mindig velünk akar aludni.Csak ott a bibi hogy a lánny most lesz 16 éves és engem ez nagyon zavar és mondtam a férjemnek is de nem mondott rá semmit.Múlt hétvégén is köztünk aludt.Most nem tudom hogy költözzek ki a kanapéra vagy mit csináljak?:SSS
29/nő
Hát igen, az. :D Kicsit sem normális egy 16 éves lánynál. Én alapból nem engednék gyereket köztünk, aludni, nem azért, mert nem az enyém, hanem mert míg kicsi, rettegnék, hogy ráfekszünk (mindketten elég rendesen dobáljuk magunkat az ágyban alvás közben), amikor meg nagyobb, akkor meg már nehogy ne tudjon egyedül aludni.
Ha a párodnak mindegy is, te ne engedj! Vagy ha akarjon, aludjon vele, én nem mennék bele.
a kommenteket nem olvastam el,csak a kérdést.
mivel apa hiányos ezért szeret a férjeddel aludni.
amikor még jártam apához akkor én is ott aludtam köztük igaz akkor 13 voltam.. de olyankor a nő kiment,mert elkezdtem vele veszekedni hogy ő mindig ott alszik és bírjon ki 2 napot szex nélkül.. tiszta piros volt a feje,de nem érdekelt. És utána ott aludtam:)
szerintem abnormális is meg nem is. vágyik az apjára:))
19:50es vagyok. Most nézem. veled akar fürödni?!
nem lehet hogy szegényke leszbikus? vagy azért akar fürödni veled mert látni akarja hogy jobb tested van-e vagy nem..
de láttam hogy babát akartok..
azért ne haragudj meg,de nem bírsz ki 2 napot szex nélkül?!?!??! kérdezz rá amikor az apja nincs ott.. amikor csak ketten vagytok. hogy miért csinálja ezt. vagy az apja is megkérdezheti. mióta vagytok együtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!