Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Más ember is van így ezzel,...

Más ember is van így ezzel, vagy csak én vagyok ilyen abnormális hogy nem igénylem az édességet? :D

Figyelt kérdés

Például novemberben volt, hogy direkt nem ettem 2 napig, hogy majd sütök 2 tepsi mézeskalácsot, és ne látszódjon meg. Oké, nagyon finom lett, fájt a hasam annyit ettem, de majd meghaltam egy tál spenótért, és ott is volt a hűtőben, és annyira sajnáltam hogy tele vagyok, mert egyszerűen kívántam a főtt ételt:D

De például amiko felszedek 1-2 kilót, az nem az édesség miatt van, hanem mert képes vagyok megenni 3 tál zöldbabfőzeléket. Sosem eszem édességet, ma is kaptam a névnapomra egy tábla csokit és nem tudom, hogy kire sózzam rá, mert a baráti körömben kaptam, és nem vagyok bunkó.:D Pedig amúgy szeretem, csak fölöslegesnek tartom.

Hallottam is egy hírességről, egy tinédzser fiú, és azt nyilatkozta, hogy szinte csak mekit eszik. Számomra ez az élet teljesen elképzelhetetlen..nem akar egy jó pörköltet, vagy bármit enni?

14/L

2012. febr. 16. 22:05
 1/1 anonim ***** válasza:

Nekem adhatod a csokit!!Reggel óta csoki hiányban szenvedek!! :D

Amúgy normális, a párom sem eszi az édességet.Nem bír belőle sokat enni.Ha kap is valamilyen alkalomból egy tábla csokit, képes egy hónapig enni. (persze ha nem segítek be neki)

Karácsonykor is sütöttem fanta szeletet, még megszólt hogy kevés lesz a kis tepsi, mert a túrost azt nagyon szereti.Ahoz képest szilveszterkor dobtam ki a felét, és nem azért mert nem volt jó, hanem akármennyire is szereti képtelen egy kockánál többet enni egyszerre, mert több nem esik neki jól...

2012. febr. 17. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!