Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ugye hogy ez abnormális?

Ugye hogy ez abnormális?

Figyelt kérdés

A férjem lánya ugye 2 hetente nálunk van hétvégéken amivel persze gond egy szál se.És mindig velünk akar aludni.Csak ott a bibi hogy a lánny most lesz 16 éves és engem ez nagyon zavar és mondtam a férjemnek is de nem mondott rá semmit.Múlt hétvégén is köztünk aludt.Most nem tudom hogy költözzek ki a kanapéra vagy mit csináljak?:SSS

29/nő

2012. márc. 21. 18:40
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 A kérdező kommentje:
De itt nem a szexről van szó...nem az h nem bírom ki hanem egy 16 éves nagylány ne aludjon együtt az apjával és a mostoha anyjával.Egyébként 5 éve vagyunk házasok.
2012. márc. 21. 20:00
 22/61 anonim ***** válasza:
Arra nem válaszoltál hogy van-e barátja a kiscsajnak? Az nem normális dolog hogy 16 évesen még az apukájával szeretne egy ágyban aludni. És az sem hogy egy 29 éves felnőtt nővel akarjon együtt zuhanyozni.
2012. márc. 21. 20:00
 23/61 anonim ***** válasza:

Hát, én magamból kiindulva, hálát adnék az égnek, ha apukám találna magának való nőt, és semmiképpen nem aludnék köztük, de engem is borzaszótan zavarna, ha szexelnének. Amikor anyukám barátja itt alszik, akkor is azon aggódom, hogy csak nehogy meghalljak valamit (panel, vékonyak a falak). Gondolj bele, milyen kellemetlen lehet szerencsétlen kiscsajnak.

Ennek ellenére ideje lenne a szobájába parancsolni, de legalább beszélni vele.

2012. márc. 21. 20:01
 24/61 A kérdező kommentje:

IGEN TUDOM h nem normális és ezen próbálok változtatni.

Van egy fiú akivel találkozgat egyébként de az apja nagyon ellenzi.:/

2012. márc. 21. 20:02
 25/61 anonim ***** válasza:
Otthon az anyukájával alszik?
2012. márc. 21. 20:06
 26/61 A kérdező kommentje:
Nem egyáltalán nem alszik az anyjával mert neki is van élettársa...csak velünk csinálja ezt.
2012. márc. 21. 20:07
 27/61 anonim ***** válasza:

érdekes, hogy a gyerek neveli a felnőttet és nem fordítva...

szerintem minden családban nem hogy külön ágyban, de norm. esetben külön szobában alszik a gyerek, pláne ha már ilyen nagy.

Hallottam olyat, hogy lelki sérül az, akinek pl nincs gyerekszobája.

Szerintem az apuka felháborító, hogy szépen nem terelgeti ki a leányzót (anno volt egy ismerősöm 33 F unokahúga 14L ráült a hátára, hogy megmasszírozza a tesot, és az szépen kedvesen lehárította magáról)

a lánnyal meg ebben az esetben tényleg nagy bajok vannak igazából. Egy egészséges 16 éves kétlem, hogy anya-apa oldalán lóg, sőt inkább hazudoznak, meg titkolóznak anyuka-apuka előtt.

2012. márc. 21. 20:11
 28/61 anonim ***** válasza:
100%

Megoldás:

meg kell győzni apukát, hogy fogja fel, hogy helytelen és valahol gusztustalan a kicsi lányával aludnia.

kislánynak meg pszichológus, de jobb esetben a saját kis barátai elégnek kellene hogy legyenek a normális életbe átvinni.

2012. márc. 21. 20:14
 29/61 A kérdező kommentje:
Így van...és én ezért próbálnám meg valahogy a helyes útra terelni mert ebből gondok lesznek.
2012. márc. 21. 20:14
 30/61 anonim ***** válasza:

és még egy dolog:

amikor én tiniként még otthon fürdöttem, apa kérdezte, hogy van bent valaki a fürdőben? én nem hallottam, mert víz alatt mostam a hajam és apa benyitott, aztán viharozva kiszaladt és fel volt háborodva, hogy miért nem szóltam, hogy bent vagyok és ordibált szégyenében/idegességében.

szóval a kislányt ugyan nem hibáztatom, mert nem normális, de az apuka felnőtt érett fejjel, hogy csak csendben hallgat, állítom még örül is titokban, hogy ez a helyzet.

Mielőtt gyereket vállalnék, én azért kivárnám a dolgok végét. és ez ki tudja lehet jéghegy csúcsa csak.

2012. márc. 21. 20:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!