A férjem lánya ugye 2 hetente nálunk van hétvégéken amivel persze gond egy szál se.És mindig velünk akar aludni.Csak ott a bibi hogy a lánny most lesz 16 éves és engem ez nagyon zavar és mondtam a férjemnek is de nem mondott rá semmit.Múlt hétvégén is köztünk aludt.Most nem tudom hogy költözzek ki a kanapéra vagy mit csináljak?:SSS
Azért kétlem hogy ezt a férjem élvezné szerintem csak nem akar nemet mondani az egyetlen lányának.Meg ugye nem sokat látja csak én azért az estéket meghaynám magunknak.Meg múltkor úgy aludt közöttünk hogy átlátszó felsőben volt melltartó nélkül.Most oké engem nem zavar nő a nő előtt de hogy őt nem zavarja hogy az apja látja...akkor mondta neki a férjem hogy nem vesz magára még valamit és erre a kislány h neki ez kényelmes.....nna ekkor aludtam a knanpén
2012. márc. 21. 20:53
32/61 anonim válasza:
Szerintem féltékeny rád...és igen, ez nem normális dolog. Én a helyedben kiköltöznék a kanapéra. (bár biztos ez a lány célja is.)
2012. márc. 21. 21:47
33/61 anonim válasza:
lehet apakomlexusa van.
2012. márc. 21. 22:34
34/61 anonim válasza:
15!! éve elváltak a szülők, mindegyiknek van már új párja. Mi ez, ha nem manipuláció?? 16 évesen már túljuthatott volna ezen...
2012. márc. 22. 07:21
35/61 anonim válasza:
Szerintem meg még azért se engedj a lány kisded manipulációjinak.
2012. márc. 22. 08:51
36/61 anonim válasza:
Hát igen és még a férfiakra mondják hogy szexmániásak. Nem igaz már hogy irigykedsz egy szerencsétlen kislányra.
2012. márc. 22. 16:11
37/61 anonim válasza:
Ez a csaj már nem kislány! 16 éves! Akiben már dúlnak a hormonok, és nem az apja ágyában kéne fetrengenie átlátszó felsőben!!!
Apucinak pedig nem kéne hogy jól essen, hogy a majdnem felnőtt lánya imád egy ágyban vele aludni és kitúrja a feleségét mellőle.
2012. márc. 22. 16:22
38/61 A kérdező kommentje:
Igen így van az össze válaszolóknak igaza van és ezt én is tudom...most megint itt lesz hétvégén de nem tudom mit csináljak....szerintetek megint megpróbáljak beszélni a férjemmel?
2012. márc. 22. 16:29
39/61 anonim válasza:
"Azért kétlem hogy ezt a férjem élvezné"
Azért annyi biztos, hogy ha zavarná, akkor kiküldené a saját ágyába...
hidd el egy normális apa inkább irtózik, vagy viszolyog az ilyen dolgoktól!
bár írnának ide apukák is.
2012. márc. 22. 22:29
40/61 anonim válasza:
szerintem a beszéddel valahogy gyengébbnek fogsz tűnni, vagy ellenségnek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!