Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ugye hogy ez abnormális?

Ugye hogy ez abnormális?

Figyelt kérdés

A férjem lánya ugye 2 hetente nálunk van hétvégéken amivel persze gond egy szál se.És mindig velünk akar aludni.Csak ott a bibi hogy a lánny most lesz 16 éves és engem ez nagyon zavar és mondtam a férjemnek is de nem mondott rá semmit.Múlt hétvégén is köztünk aludt.Most nem tudom hogy költözzek ki a kanapéra vagy mit csináljak?:SSS

29/nő

2012. márc. 21. 18:40
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 A kérdező kommentje:

Hát most akkor azzal álljak elő a férjemnek hogy ő ezt külön élvezi???:OO

Utolsó milyen trükkökre gondolsz?:)

2012. márc. 23. 07:36
 42/61 anonim ***** válasza:

soha ne vádold a férjed -

ne hibáztass senkit

mert akkor te leszel a közellenség

első trükköm:

pl én aludnék középen, mert tényleg de jó így hármasban aludni, de középen a legjobb - felkiáltással

aztán ha valakinek nem tetszene, kiakadnék azon, hogy én miért nem aludhatok középen, akkor a lány se aludjon - idiótákkal így lehet beszélni sztem idiótán

2. trükk

amikor közénk jönne aludni, minden egyes alkalommal nagyon meglepődnék ezen, hogy te itt akarsz aludni??? guvvasztanám a szemem értetlenül (független attól, hogy ez már megszokás) mindig kellemetlenséget okoznék ebből és nemhagynám, hogy ők természetesnek vegyék.soha.

3.trükk

amikor kimegy pisilni a lány, vagy reggel felkel, gyorsan odabújnék a a férjemhez szorosan átölelve őt, hogy amikor visszajön ne tudjon közénk feküdni, ha szól, meg nem-et kell mondani, nem nem megyek arrébb

4. trükk

fel kell dobni a férjedet szexuálisan, hogy ne akarja, hogy közétek jöjjön a lány, nappal elhinteni nekii olyat pl, hogy vettem egy masszázsolajat, mit szólsz? meg hasonlók.

egyelőre ennyi

2012. márc. 23. 19:04
 43/61 A kérdező kommentje:
Na köszi végre kaptam tanácsot is és van benne hasznos is.De a szexuális életünkkel szerintem nincs baj:)
2012. márc. 23. 22:31
 44/61 anonim ***** válasza:
100%

a felpörgetés azért kellene mégjobban, hogy kellemetlennek érezze, hogy a kislány miad marad el!!!

így az idők folyamán, ha

kislány= valami fergeteges kihagyása, kialakul benne a reflex, az agya megtanulja, hogy neki ez nem jó. a kislányról negatív gondolat fog eszébe jutni.

és bármi más kellemetlenség ami eszedbe jut mindig rendszerint a kislány alvásához kell hogy fűződjön.

ezután kialakul a férj gondolkodásában(nem tudom miért ismétlem magam) hogy ez neki nem jó, ha ott alszik.

nem tudom hallottál a pawlow kutyája esetről?

mindig kutyakaja előtt csengettek és utána adták a kutyának a kaját.

egy idő múlva, ha nem kapott kaját, de csengedtek, a kutya emésztése beindult.

ezt hívják feltételes reflexnek.

a férjed gonolkodása, mint minden emberé így alakítható.

durvább példa: ha vkit megerőszakolnak - feltételes reflex - félni fog a szextől

2012. márc. 24. 19:18
 45/61 anonim ***** válasza:

folyt.:

csak a szex jutott először eszembe, hogy mivel lehetne kialakítani a kislány ott alszik = apukának kellemetlensége lesz belőle effektust

2012. márc. 24. 19:18
 46/61 anonim ***** válasza:

*miatt

*Pavlow

2012. márc. 24. 19:22
 47/61 A kérdező kommentje:
Érdekes de remélem beválik ugyanis most készülünk alváshoz de ugye ma itt van a lány is nem tudom mi lesz hogy most átjön e vagy még most leüljek vele beszélgetni?
2012. márc. 24. 22:22
 48/61 anonim ***** válasza:
na mi lett??
2012. márc. 25. 07:56
 49/61 A kérdező kommentje:
Velünk aludt-.-Ugyanis az este néztek egy horror filmet az apjával és most az volt az indok h fél.Én pedig kiköltöztem a kanapéra mert hárman nem férünk el.Nagyon pipa vagyok ha felkel szerintem lesz vele egy hosszú beszélgetésem-.-Ja és még a hátam is fáj
2012. márc. 25. 10:02
 50/61 anonim ***** válasza:
Ezt nem hagyhatod! :S A felesége vagy, állj már a sarkadra! Ha egy öt éves kislányról lenne szó, azt még megérteném. De ez a csaj már felnőtt nő szinte. Ki akar túrni és ha hagyod magad, akkor sikerülni is fog neki.
2012. márc. 25. 10:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!