Ugye hogy ez abnormális?
A férjem lánya ugye 2 hetente nálunk van hétvégéken amivel persze gond egy szál se.És mindig velünk akar aludni.Csak ott a bibi hogy a lánny most lesz 16 éves és engem ez nagyon zavar és mondtam a férjemnek is de nem mondott rá semmit.Múlt hétvégén is köztünk aludt.Most nem tudom hogy költözzek ki a kanapéra vagy mit csináljak?:SSS
29/nő
Hát most akkor azzal álljak elő a férjemnek hogy ő ezt külön élvezi???:OO
Utolsó milyen trükkökre gondolsz?:)
soha ne vádold a férjed -
ne hibáztass senkit
mert akkor te leszel a közellenség
első trükköm:
pl én aludnék középen, mert tényleg de jó így hármasban aludni, de középen a legjobb - felkiáltással
aztán ha valakinek nem tetszene, kiakadnék azon, hogy én miért nem aludhatok középen, akkor a lány se aludjon - idiótákkal így lehet beszélni sztem idiótán
2. trükk
amikor közénk jönne aludni, minden egyes alkalommal nagyon meglepődnék ezen, hogy te itt akarsz aludni??? guvvasztanám a szemem értetlenül (független attól, hogy ez már megszokás) mindig kellemetlenséget okoznék ebből és nemhagynám, hogy ők természetesnek vegyék.soha.
3.trükk
amikor kimegy pisilni a lány, vagy reggel felkel, gyorsan odabújnék a a férjemhez szorosan átölelve őt, hogy amikor visszajön ne tudjon közénk feküdni, ha szól, meg nem-et kell mondani, nem nem megyek arrébb
4. trükk
fel kell dobni a férjedet szexuálisan, hogy ne akarja, hogy közétek jöjjön a lány, nappal elhinteni nekii olyat pl, hogy vettem egy masszázsolajat, mit szólsz? meg hasonlók.
egyelőre ennyi
a felpörgetés azért kellene mégjobban, hogy kellemetlennek érezze, hogy a kislány miad marad el!!!
így az idők folyamán, ha
kislány= valami fergeteges kihagyása, kialakul benne a reflex, az agya megtanulja, hogy neki ez nem jó. a kislányról negatív gondolat fog eszébe jutni.
és bármi más kellemetlenség ami eszedbe jut mindig rendszerint a kislány alvásához kell hogy fűződjön.
ezután kialakul a férj gondolkodásában(nem tudom miért ismétlem magam) hogy ez neki nem jó, ha ott alszik.
nem tudom hallottál a pawlow kutyája esetről?
mindig kutyakaja előtt csengettek és utána adták a kutyának a kaját.
egy idő múlva, ha nem kapott kaját, de csengedtek, a kutya emésztése beindult.
ezt hívják feltételes reflexnek.
a férjed gonolkodása, mint minden emberé így alakítható.
durvább példa: ha vkit megerőszakolnak - feltételes reflex - félni fog a szextől
folyt.:
csak a szex jutott először eszembe, hogy mivel lehetne kialakítani a kislány ott alszik = apukának kellemetlensége lesz belőle effektust
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!