Ha valaki 20 éves és még nem volt párja, nem is csókolózott, az abnormális dolog?
Nem abnormális, de ilyenkor gyakran az a probléma, hogy az illető vagy önbizalomhiányban szenved és nem mer ismerkedni vagy túl magasra tette a mércét és olyan elvárásai vannak, amik nem reálisak. Ilyen esetekben nagyon is gond, hogy még nem volt senkid.
Ha csak azért nem, mert pl. gyakran költöztetek és nem volt időd alaposan megismeri egy társaságot, vagy kevés fiú járt az osztályodba, a fősulis csoportba stb., akkor nincs gond.
De azért legyél nyitott és ismerkedj, mert észre sem veszed és eltelnek az évek.
én több sráccal is lefeküdtem, akikbe szerelmes voltam, és akik azt mondták, h szinén azok...persze hazudtak.
te legalább megkíéled az ilyen csalódásoktól magad, és nem leszel 1 kiégett roncs 20 éves korodra, aki azt hiszi, őt képtelenség szeretni, hiába inteligens, és nem 1 bányarém...te legalább nem leszel a pasik számára csak 1 p*nci.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!