Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valaki 20 éves és még nem...

Ha valaki 20 éves és még nem volt párja, nem is csókolózott, az abnormális dolog?

Figyelt kérdés
2011. márc. 6. 12:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
Abszolút nem, egyszerűen másmilyen beállítottságú( ezalatt nem a másik nemhez való vonzodást értem). Sztem nincs vele baj, egyszerűen másféle dolgok iránt érdeklődsz.
2011. márc. 6. 12:45
 2/12 anonim ***** válasza:
93%
Nem abnormális. Én 19 és fél évesen csókolóztam először, 20 évesen szexeltem először és semmiről nem maradtam le, közel a 40-hez. :) Úgyhogy nyugi, nincsen semmi gond.
2011. márc. 6. 12:45
 3/12 anonim ***** válasza:
91%
Később érő típus az illető. Ninccs benne semi izé. Engem állandóan piszkáltak a szüleim, hogy már jó lenne ha összeszednék valakit, aztán én hülye az első csókomat egy olyan srácra pazaroltam, aki csak tetszett egy kicsit. Aztán 19 éves koromig semmi nem volt. Majdnem 22 voltam, mikor a szüzességemet elvesztettem. Nem bántam meg, hogy nem siettem el, előtte nem is akartam, akkor történt, amikor kész voltam rá. (Még mindig vele vagyok, 7. éve:D)
2011. márc. 6. 12:49
 4/12 anonim ***** válasza:
90%
semmi gond nincs ezzel, én is ilyen vagyok, 20 éves, de még, bár randiztam pár sráccal, de nem éreztem egyiknél sem azt, hogy akár csak egy csókot is kéne adnom neki, majd egyszer úgyis jön egy, aki megérdemli:D És ez sokkal jobb, mint mikor valaki minden hétvégén másal kavar, fekszik le, stb, és én úgy gondolom, hogy nem ez lesz az oka, ha le fogok maradni valamiről...jah és ismerek még a környezetemben, baráti körömben több ilyen lányt is, szval nem vagyunk ezzel egyedül, csak azok, akik hetente váltogatják a partnerüket, valamiért azt hiszik, hogy ez demenő és világgá kürtölik,így sokan azt hiszik, hogy az a normális, pedig nem...lényeg, hogy érezd jól magad így, és azzal menj bele komolyabban a dolgokba, akiről úgy gondolod, hogy meg is érdemli:):D 20/L
2011. márc. 6. 12:58
 5/12 anonim ***** válasza:
77%
Gratulalok, teljesen normalis vagy. Nem pocsekolod idodet, csokodat, szuzesseged egy akarkire. Mikor megismered az Ot, akkor tudni fogod, hidd el, mindent be fogsz potolni egyszerre.
2011. márc. 6. 13:01
 6/12 anonim ***** válasza:
85%
én is 20 éves vagyok :P És engem egyáltalán nem érdekel hogy nem volt még semmi ilyesmi.
2011. márc. 6. 13:02
 7/12 anonim válasza:
88%
Én is gratulálok!!! Sok nyomorúságtól kíméled meg magad. Nem kell amiatt aggódnod, hogy esetleg terhes lehetsz, nem kapsz el betegségeket, jó kis HPV vírust, stb. Szerintem ezek a futó kapcsolatok úgyis csak lelki gyötrelemmel járnak és nem igazi "kielégüléssel". Ráadásul nagyon jó lesz majd az igazival, aki reméljük a férjed lesz.
2011. márc. 6. 13:09
 8/12 anonim ***** válasza:
88%

Nem abnormális, de ilyenkor gyakran az a probléma, hogy az illető vagy önbizalomhiányban szenved és nem mer ismerkedni vagy túl magasra tette a mércét és olyan elvárásai vannak, amik nem reálisak. Ilyen esetekben nagyon is gond, hogy még nem volt senkid.

Ha csak azért nem, mert pl. gyakran költöztetek és nem volt időd alaposan megismeri egy társaságot, vagy kevés fiú járt az osztályodba, a fősulis csoportba stb., akkor nincs gond.

De azért legyél nyitott és ismerkedj, mert észre sem veszed és eltelnek az évek.

2011. márc. 6. 14:12
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat... Természetesen én se a futó kalandokat sajnálom... Csakhát sok ember van, aki ennyi idős korára átélte már, hogy valaki szerette...
2011. márc. 6. 14:52
 10/12 anonim ***** válasza:

én több sráccal is lefeküdtem, akikbe szerelmes voltam, és akik azt mondták, h szinén azok...persze hazudtak.

te legalább megkíéled az ilyen csalódásoktól magad, és nem leszel 1 kiégett roncs 20 éves korodra, aki azt hiszi, őt képtelenség szeretni, hiába inteligens, és nem 1 bányarém...te legalább nem leszel a pasik számára csak 1 p*nci.

20/L

2011. márc. 6. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!