Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A ferjemet elkaptam hazugsagga...

A ferjemet elkaptam hazugsaggal, mit tegyek?

Figyelt kérdés
A ferjem azt mondta egy nap,hogy kell menjen egy lagziban,egy jo baratjanak zeneleni(a ferjem zenesz),kozben en a facebookon lattam hogy az a havere csak alig 36 eves,es igy nincs ferjhez ado lanya,szoval hazudott.Ket napig nem volt ithon,tudta hogy elkaptam es kezdett habogni,hogy egy mas baratja volt es...igy tovabb.Most annyira ostoban erzem magam,hogy nem tudok hinni neki,mit tegyek??

2012. márc. 20. 19:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Így van!

Rosszat szakajtottál, anno nem voltál figyelmes, ezt vétetted. De most, mikor látod a hibádat, nem kell azt kijavítani? Akkor egy évekkel ezelőtti hibánk levét kell innunk életünk végéig? :D:D:D

2012. márc. 20. 20:57
 12/18 anonim ***** válasza:

"amit először nem a férjemmel próbáltam tisztázni, megbeszélni."

A kérdező ezen már túl van.

2012. márc. 20. 20:57
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem kell a hibánk levét életünk végéig inni. Ha nem lehet vele megbeszélni, vagy lehet ugyan, de változást nem eredményez, akkor nem kötelező "iszogatni" tovább belőle. Az biztos, hogy a két mama válaszát összerakva: nézzünk magunkba, mindkettő próbálja meg levonni a tanulságot, tegyen meg mindent, hogy visszaálljon a családi béke. De ha ez nem sikerül, akkor bizony tovább kell lépni. Felesleges fenntartani egy olyan házasságot, amely már nem működik. Én legalábbis 13 év után ezt tettem.
2012. márc. 20. 21:02
 14/18 anonim ***** válasza:

12-es válaszolónak:

Értem, amit mondasz, és látom az igyekezetedet az igazad bizonygatására. Nem kell egyeznie a véleményünknek. Számomra a problémák felnőtt módra kezelése (értsd: facebook-os körlevelek, barátok kérdőre vonása nélkül) intelligencia kérdése, de Te tedd úgy, ahogy jónak látod, én így teszem. Szerencsére az idő igazol engem, és kívánom, hogy téged is igazoljon. (Felesleges ideírnod, hogy ötven éve élsz egy remek házasságban.)

Valójában nem célom egy idegen ember által feltett kérdésnél megvitatni, hogyan kell jó párkapcsolatban élni.

2012. márc. 20. 21:10
 15/18 anonim ***** válasza:
49%
14-es! Tényleg nem kötekedésből, de a te párod tuti nem hazudik. Ezért állsz máshogy a problémához. Mikor ti beszéltek egymással, mindketten tudjátok, hogy a másik igazat mond. A kérdezőnél nem így van.
2012. márc. 20. 21:25
 16/18 anonim ***** válasza:

14-es!

Sem hazug emberrel, sem olyannal nem kívánok semmilyen kapcsolatot tartani, közösséget vállalni, aki másokat leértékel, megtámad.

Látom, hogy próbálod úgy beállítanbi, mintha én akarnám az igazamat bizonyítani, Te pedig nem akarnál meggyőzni, holott teljesen OFFTOPIC Te támadtál meg:

"Na, hát azzal az emberrel is egy leányálom lehet a párkapcsolat, aki a felmerülő konfliktusokat rögtön a barátoknál, ismerősöknél kezdi tisztázni, akár telefonon, facebookon... Gratulálok."

További sikeres kapcsolatjavítgatást azokkal, akik ezt hagyják Neked!

2012. márc. 20. 22:04
 17/18 A kérdező kommentje:
Koszonom a sok hozzaszolast,de mi mar 31 eve egyut vagyunk,meg fiatalon ossze altunk,30eves gyerekunk van,azota nem hianyzott ithonrol,es ha elmegy valahova ,felhiv es mondja,hogy ide es ide megyek,es hamar jon haza,mert lassa,hogy azota nem bizok benne es figyelem minden lepeset.Megfenyegettem hogy elhagyom,es nem is akar hallani rolla,ugy erzem megis szeret s nem akar elveszteni.Neha becsapom,es 2-3 orat elmegyek en is a baratnomhoz,es nem mondom neki ,hogy hova megyek,olykor,latszik rajta hogy feltekeny,de nem meri megkerdezni merre jartam,fel szokot hivni hogy mikort jovok haza,es persze nem mondom meg,csak meg azert se
2012. márc. 21. 18:44
 18/18 anonim ***** válasza:
Tudod,valami titkolnivaloja csak volt.Másképp megmondta volna.Vagy csak attol félt,h. vita lesz belole.A férfiak akkor hazudnak a társuknak,ha ugy gondolják,h.az nem érti meg, vagy ha zavarosba halásznak.Jo,h.tudja,h.rájottél,hazudott,legalább nem néz hulyének.Amugy meg ha el akar menni,ugy is elmegy.Nem kell itt válni,nincs tragédia.S az,h. nem akar válni,még nem azt jelenti,h. szeret.Ennyi év házasság után,már a kapcsi megszokott,kényelmes,jo egy kicsit ki kandikálni.Megmondanám:ha te így,én is.Vagy,innentol,oszinték leszunk.
2012. márc. 22. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!