A ferjemet elkaptam hazugsaggal, mit tegyek?
Így van!
Rosszat szakajtottál, anno nem voltál figyelmes, ezt vétetted. De most, mikor látod a hibádat, nem kell azt kijavítani? Akkor egy évekkel ezelőtti hibánk levét kell innunk életünk végéig? :D:D:D
"amit először nem a férjemmel próbáltam tisztázni, megbeszélni."
A kérdező ezen már túl van.
12-es válaszolónak:
Értem, amit mondasz, és látom az igyekezetedet az igazad bizonygatására. Nem kell egyeznie a véleményünknek. Számomra a problémák felnőtt módra kezelése (értsd: facebook-os körlevelek, barátok kérdőre vonása nélkül) intelligencia kérdése, de Te tedd úgy, ahogy jónak látod, én így teszem. Szerencsére az idő igazol engem, és kívánom, hogy téged is igazoljon. (Felesleges ideírnod, hogy ötven éve élsz egy remek házasságban.)
Valójában nem célom egy idegen ember által feltett kérdésnél megvitatni, hogyan kell jó párkapcsolatban élni.
14-es!
Sem hazug emberrel, sem olyannal nem kívánok semmilyen kapcsolatot tartani, közösséget vállalni, aki másokat leértékel, megtámad.
Látom, hogy próbálod úgy beállítanbi, mintha én akarnám az igazamat bizonyítani, Te pedig nem akarnál meggyőzni, holott teljesen OFFTOPIC Te támadtál meg:
"Na, hát azzal az emberrel is egy leányálom lehet a párkapcsolat, aki a felmerülő konfliktusokat rögtön a barátoknál, ismerősöknél kezdi tisztázni, akár telefonon, facebookon... Gratulálok."
További sikeres kapcsolatjavítgatást azokkal, akik ezt hagyják Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!