Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A ferjemet elkaptam hazugsagga...

A ferjemet elkaptam hazugsaggal, mit tegyek?

Figyelt kérdés
A ferjem azt mondta egy nap,hogy kell menjen egy lagziban,egy jo baratjanak zeneleni(a ferjem zenesz),kozben en a facebookon lattam hogy az a havere csak alig 36 eves,es igy nincs ferjhez ado lanya,szoval hazudott.Ket napig nem volt ithon,tudta hogy elkaptam es kezdett habogni,hogy egy mas baratja volt es...igy tovabb.Most annyira ostoban erzem magam,hogy nem tudok hinni neki,mit tegyek??

2012. márc. 20. 19:45
1 2
 1/18 anonim válasza:
40%
Próbáld meg vele érhetően megbeszélni a dolgokat és békülj ki vele ..
2012. márc. 20. 19:50
 2/18 anonim ***** válasza:
Lehet hogy meg csal.
2012. márc. 20. 20:00
 3/18 anonim ***** válasza:
87%

Van egy remek tanácsom, mindig beválik:

Ne az interneten éld a családi életedet. (Facebook, gyakori kérdések). Amit itt leírsz, azt a FÉRJEDDEL, a társaddal beszéld meg. Senki nem tud tanácsot adni a te életeddel kapcsolatban.

2012. márc. 20. 20:02
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Mostmár nehéz bármit is tenni. Talán nem kellett volna rögtön kérdőre vonnod, hanem csendben tovább figyelned.Most már a jövőben jobban fog vigyázni, és előre kész lesz a válasszal akkorra is, ha mégis újból lebukna.

Vagy megpróbálsz megbízni benne, vagy ha úgy érzed, hogy ez már nem megy, akkor felesleges tovább vele maradnod.

2012. márc. 20. 20:03
 5/18 anonim ***** válasza:

Én a barátot kapnám vonalvégre (telefonon vagy neten), és megkérdezném, házasodott-e valaki aznap a családból, és ott volt-e a férjed.

Ha kiderül, hogy hazudott, akkor szintén a barátot kérdezném, hogy kihez ment a férjed - hiszen mindig arra a baratra szoktunk hivatkozni, akihez kozel allunk.

Facebookon lehet körlevelet küldeni? Összes ismerősének írnék, hogy mi tudnak, hol volt 2 napig.:)

2012. márc. 20. 20:18
 6/18 anonim ***** válasza:
64%
Na, hát azzal az emberrel is egy leányálom lehet a párkapcsolat, aki a felmerülő konfliktusokat rögtön a barátoknál, ismerősöknél kezdi tisztázni, akár telefonon, facebookon... Gratulálok.
2012. márc. 20. 20:28
 7/18 anonim ***** válasza:

Nézd, kedves előző, ahol ez megtorténik, ott már csak egy dolog van hátra: a kapcsolat megszakítása.

Az ilyen férj nem alkalmas kapcsolatra egyáltalán.

Szomorú, hogy ez már a házasságban derül ki, és nem mg az ismerkedéskor, de ha kiderül, lépni kell, nem pedig dédelgetni tovább a hazug "társat".

2012. márc. 20. 20:40
 8/18 anonim ***** válasza:

"aki a felmerülő konfliktusokat rögtön a barátoknál, ismerősöknél kezdi tisztázni"

Én úgy gondolom, a másik becsapása nem konfliktus.

A konfliktus: nézeteltérés.

2012. márc. 20. 20:41
 9/18 anonim ***** válasza:

Amikor hazamentem, és édesanyámnak panaszkodtam a férjemre, csak annyit mondott: te szakajtottad.

Amikor anyósomnak panaszkodtam a fiára: nemcsak a jó házassághoz kell két ember, a rosszhoz is. (= valahol, valamit én is elrontottam, nemcsak az a másik)

2012. márc. 20. 20:51
 10/18 anonim ***** válasza:
41%

7-8-as válaszoló:

Nyilván különbözőek vagyunk, így a véleményünk is az.

De soha, soha, soha nem fordulnék a férjem barátaihoz, ismerőseihez BÁRMILYEN dologban is, amit először nem a férjemmel próbáltam tisztázni, megbeszélni. (Egyébként utána sem.)

2012. márc. 20. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!