A ferjemet elkaptam hazugsaggal, mit tegyek?
Van egy remek tanácsom, mindig beválik:
Ne az interneten éld a családi életedet. (Facebook, gyakori kérdések). Amit itt leírsz, azt a FÉRJEDDEL, a társaddal beszéld meg. Senki nem tud tanácsot adni a te életeddel kapcsolatban.
Mostmár nehéz bármit is tenni. Talán nem kellett volna rögtön kérdőre vonnod, hanem csendben tovább figyelned.Most már a jövőben jobban fog vigyázni, és előre kész lesz a válasszal akkorra is, ha mégis újból lebukna.
Vagy megpróbálsz megbízni benne, vagy ha úgy érzed, hogy ez már nem megy, akkor felesleges tovább vele maradnod.
Én a barátot kapnám vonalvégre (telefonon vagy neten), és megkérdezném, házasodott-e valaki aznap a családból, és ott volt-e a férjed.
Ha kiderül, hogy hazudott, akkor szintén a barátot kérdezném, hogy kihez ment a férjed - hiszen mindig arra a baratra szoktunk hivatkozni, akihez kozel allunk.
Facebookon lehet körlevelet küldeni? Összes ismerősének írnék, hogy mi tudnak, hol volt 2 napig.:)
Nézd, kedves előző, ahol ez megtorténik, ott már csak egy dolog van hátra: a kapcsolat megszakítása.
Az ilyen férj nem alkalmas kapcsolatra egyáltalán.
Szomorú, hogy ez már a házasságban derül ki, és nem mg az ismerkedéskor, de ha kiderül, lépni kell, nem pedig dédelgetni tovább a hazug "társat".
"aki a felmerülő konfliktusokat rögtön a barátoknál, ismerősöknél kezdi tisztázni"
Én úgy gondolom, a másik becsapása nem konfliktus.
A konfliktus: nézeteltérés.
Amikor hazamentem, és édesanyámnak panaszkodtam a férjemre, csak annyit mondott: te szakajtottad.
Amikor anyósomnak panaszkodtam a fiára: nemcsak a jó házassághoz kell két ember, a rosszhoz is. (= valahol, valamit én is elrontottam, nemcsak az a másik)
7-8-as válaszoló:
Nyilván különbözőek vagyunk, így a véleményünk is az.
De soha, soha, soha nem fordulnék a férjem barátaihoz, ismerőseihez BÁRMILYEN dologban is, amit először nem a férjemmel próbáltam tisztázni, megbeszélni. (Egyébként utána sem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!