Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsaltam a férjemet. Hogyan...

Megcsaltam a férjemet. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Jelenleg én vagyok a családfentartó. Telljesen felcseréltük a szerepeket, mert olyan álláslehetőséget kaptam amit nem lehetett elutasítani.

Ingyen lakhatás, kertművelési lehetőség, tudunk állatokat tartani, satöbbi. Emellé én 200ezret kapok kézbe. A férjemnek annyi a feladata, hogy a birtokon rendezze, a lovakat (5) ellássa, plusz gyerek és házimunka.

Álommeló lehetne.

A férjem mióta én ezt a lehetőséget megkaptam és őt kirúgták nagyon max a gyerekkel foglalkozik, én két háztartást vezetek, és a főnököm három gyerekére vigyázok.

Nemrégiben eljött a gyerekek keresztapja Angliából pár napra (az édesanyjuk meghalt, az ő öccse jött). A főnök megkért hogy főzzek meg a tiszteletére egy partit. Ez az utolsó napján volt. Addig sokat beszélgettünk, segített is (bár bírtam volna egyedül).

Azon az estén megcsókolt én meg tovább hagytam mint kellett volna. Utána elmagyaráztam, hogy nekem férjem van, gyerekem van, felejtős a dolog. De végig amikor beszéltünk nem éreztem magam egy kib@szott háztartási robotnak, hanem nőnek.

Olyasmit éreztem amit rég nem és ez zavar. a gyomromban pillangók, boldogság.

Holnap elmegy a srác. Valahogy ez megkönnyebbülés.

2012. márc. 10. 08:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
67%
Nesze neked jó meló!
2012. márc. 10. 08:18
 2/16 anonim ***** válasza:
83%
meg tudlak érteni, mert én is voltam hasonló szituban(igaz annak a kapcsolatnak már véget vetettem). ha nem nyomaszt a lelkiismeret furdalás, akkor ne mondd el. persze az őszinteség a legfontosabb, de azért vannak dolgok amik jobb ha nem derülnek ki.
2012. márc. 10. 08:19
 3/16 anonim ***** válasza:
42%

először is gratulálok így kell viselkedni egy családanyának ahogy te

Az álommelót te akartad, így te kényszerítetted a férjedet a szerepcserébe, de persze most már nem tetszik, hogy ő meg beleunt abba hogy bébiszittert és bejárónőt játsszon.

A férfinak szüksége van arra hogy megőrizze a férfiasságát, arra hogy ő legyen a családfenntartó, te ezt elvetted tőle, valószínűleg te hordod a nadrágot.

A megcsalásra pedig nincs mentség, ez nagyon csúnya dolog volt, az első férfi aki szembe ment veled ágyba is tudott vinni.

"nem éreztem magam egy kib@szott háztartási robotnak, hanem nőnek"

te akartál háztartási robot lenni, hisz ezért kapod a pénzt

2012. márc. 10. 08:27
 4/16 A kérdező kommentje:

Egy dolog a munkám ami napi 12-14 órás melót jelent. Egy másik dolog, hogy hazaérek, áll a mosatlan, ragad a padló a férjem pedig három napig ígérgeti, hogy megcsinálja, aztán nekiállok. Négykor kelek reggel, hogy a főnököm beérjen dolgozni, de nagyon rossz ha éjfélkor kerülök ágyba.

Ezelőtt szobát béreltünk egy konfort nélküli házban, a férjem hatvanat kapott kézbe. Tudom milyen zoknit foltozni, robotolni egy idős néninek. Ehez képest most ingyen lakunk egy háromszobás házban, kapunk tüzifát, és nem egy gáztűzhellyel fűtünk.

Tudom milyen szegénynek lenni.

A férjemet kirúgták, nem pedig miattam hagyta ott a munkahelyét. Túl sokan voltak kevés munkára.

Kereshetne másikat, de nem teszi. Nyugiban is élhetnénk.

2012. márc. 10. 09:58
 5/16 anonim ***** válasza:
85%

Ne haragudj, de tipikus, amit tettél. Valami hiányzott a kapcsolatból, ere keresni kezdted máshol, majd bizonygattad, hogy neked erre szükséged volt, mert jogod van a boldogsághoz. Azt hiszem, nem tévedek sokat, ha azt mondom: akinek gond van a házasságával, az utolsó gondolata kellene, hogy legyen az, hogy mással érezteti magát nőnek. Egy jól működő kapcsolatot laposnak állítanál be, miután megcsaltad a férjed. Indokot(ürügyet) és lehetőséget mindig lehet találni a megcsalásra, innentől kezdve csak tartás kérdése, hogy megteszed-e vagy sem. No, mindegy, nőnek érezted magad fél órára, ennek meglesz az ára:

a) lehetőség: titkolózás, rettegés, netalántán lelkiismeretfurdalás

b) lehetőség: őszinteség, egy házasság zátonyra futása, csonka család.

És ezt bárhogy is hárítod, a te tetted nyomán jött létre. Annyi a dolgod, hogy választasz az alternatívák közül, és belegondolsz, hogy igen, tényleg nemcsak nő vagy, hanem édesanya és feleség is - elsősorban. És bármennyire belefáradtál, tudnod kellett az eskövődkor, hogy mit vállalsz.

Vajon a férjed egyáltalán tud róla, hogy nem érezted magad nőnek? Mert ugyebár néma gyereknek...

2012. márc. 10. 10:24
 6/16 LazyJones ***** válasza:
57%
Kifogások mindig vannak; én csak azt kérdezem: jobb megcsalni, mint külön válni? vagy az túl nagy macera? Kegyelemből valakit megtartani egy látszat-státuszban egyik félnek sem jó. Ha a pénzes nő nem érzi a kötődést és a szeretetet, keressen megfelelőbb párt, ha meg a férfi a papucs, álljon csak szépen talpra, egyedül. De hazugságból, megcsalásból, félrekettyintgetésekből nem születhet túl sok minden jó, inkább csak konzerválja a meglévő problémákat...
2012. márc. 10. 10:29
 7/16 anonim ***** válasza:
62%
Most próbálod a férjedre hárítani a felelősséget, hogy őt hozd ki rossznak. Másoknál is megesik, hogy a férfinek nincs átmenetileg állása, és ez a férfinek rosszul esik, lehet, hogy átcsap passzivitásba. Ezt úgy megoldani, hogy más karjába menekülsz... grat. :S De akkor ne próbáld magyarázni a bizonyítványod!
2012. márc. 10. 11:37
 8/16 anonim ***** válasza:
33%
Nem értenek téged...én értelek.Meg ne mond a férjednek,ez lenne a legnagyobb hiba.Bánt, ez normális.Nem a kezedet kérték meg,ne kerekíts ekkora feneket neki.A napi mokuskerekbol kilépni,persze,h. jo.Más is ezt csinálja,csak mélyen hallgat rola.
2012. márc. 11. 07:55
 9/16 anonim ***** válasza:

8. Nem, nem csinálja ezt mindenki... (és ha mindenki ezt csinálná, akkor is elítélendő dolog lenne, mert nincs annál gyerekesebb, hogy "ha más is csinálja, nekem is jogom van hozzá")

A kérdező azt mondta, nyugis életük is lehetne. Mégsem erre törekedett, mikor megcsalta a férjét, mert most mindent érez, csak nem nyugalmat. És vessük össze, mire is mondta ezt a nyugis életet? Arra, hogy a férje miatt nem valósul meg. Most sem jobb a helyzet, csak tapasztalt valamit, ami pillanatnyilag jó, de a házassági gondjaik megoldásától még messzebb sodorta a kérdezőt. Akárhogy is csűrjük-csavarjuk, meg lehetett volna oldani azt az estét megcsalás nélkül is. Sőt. Minden házassági zűrzavart meg lehetne oldani nélküle. Mert a megcsalás minden, csak nem megoldás. A házasságkötéskor meg vállaljuk az előttünk álló rosszat is. Ettől elkötelezettség a házasság, nem attól, hogy ha épp minden oké, akkor nem is csalom meg. Ha időközben ráeszmélünk, hogy mégse megy, számos alternatíva áll előttünk. A kérdezőt nem verték, nem alázták, nem szenvedélybeteg a férj, mindamellett ő is biztosan férfinek érzi magát így, bejárónőként... Ha ő is ezzel az indokkal csalna, akkor is ő lenne a szemét?

2012. márc. 11. 08:15
 10/16 anonim ***** válasza:

8. válaszoló

Meg ne mondja a férjének, micsoda tanácsokat tudsz te adni. A megcsalás nem normális dolog, a kérdezőnek nagyon mindegy volt hogy ki megy a lába közé, egy pár napja megismert ember simán becsalogatta őt az ágyába, egy két kedves szó és már repült is a bugyi.

2012. márc. 11. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!