Megcsaltam a férjemet. Hogyan tovább?
Jelenleg én vagyok a családfentartó. Telljesen felcseréltük a szerepeket, mert olyan álláslehetőséget kaptam amit nem lehetett elutasítani.
Ingyen lakhatás, kertművelési lehetőség, tudunk állatokat tartani, satöbbi. Emellé én 200ezret kapok kézbe. A férjemnek annyi a feladata, hogy a birtokon rendezze, a lovakat (5) ellássa, plusz gyerek és házimunka.
Álommeló lehetne.
A férjem mióta én ezt a lehetőséget megkaptam és őt kirúgták nagyon max a gyerekkel foglalkozik, én két háztartást vezetek, és a főnököm három gyerekére vigyázok.
Nemrégiben eljött a gyerekek keresztapja Angliából pár napra (az édesanyjuk meghalt, az ő öccse jött). A főnök megkért hogy főzzek meg a tiszteletére egy partit. Ez az utolsó napján volt. Addig sokat beszélgettünk, segített is (bár bírtam volna egyedül).
Azon az estén megcsókolt én meg tovább hagytam mint kellett volna. Utána elmagyaráztam, hogy nekem férjem van, gyerekem van, felejtős a dolog. De végig amikor beszéltünk nem éreztem magam egy kib@szott háztartási robotnak, hanem nőnek.
Olyasmit éreztem amit rég nem és ez zavar. a gyomromban pillangók, boldogság.
Holnap elmegy a srác. Valahogy ez megkönnyebbülés.
Sosem értettem azt, aki mástól kérdezi, hogy megcsalás után mi legyen........hiszen neked magadnak kell tudnod, mi érzel, az ég áldjon meg....
Szereted a férje? Fontos a családi béke? Meg tudod beszélni a férjeddel mi bánt, és helyrehozhatja? - akkor mélyen hallgatsz bűntudatosan, elfelejted és kész.
Nem szereted már? Boldogtalan vagy? Képes és erős lennél új életet kezdeni? - akkor meg lépsz és válás.
Neked kell ezt megmondani, nem idegen embereknek.
Pardon, ha valamit félreértettetek. Bugyi az nem repült. Csak egy pillanattal tovább hagytam, hogy valaki megcsókoljon. Szeretem a férjemet, de mostanában nagyon ki vagyok tőle.
Úgy áll hozzám, mintha nem is csinálnék semmit. Pedig már tudja, hogy a mosogató nem önműködő, a vécépapír nem a tartóban születik.
Hazamegyek hulla fáradtan és állok neki összepakolni, mert nem bírok rumliban aludni. Volt olyan hogy két órát aludtam össz-vissz, mert fél éjjel vasaltam.
Annyit kértem, hogy a vasalt, hajtogatott ruhát tegye bele a szekrénybe, de nem. A gyerek szépen kirángatta a fotelből és összegyűrte. Szerintetek ki volt a hibás? Én és a másfél éves. Én azért mert nem raktam el, a gyerek meg azért mert lerángatta. Nem én kényszerítettem ebbe a helyzetbe, mikor megkaptam ezt az ajánlatot, leültünk és megbeszéltük. Akkor úgy volt, hogy felesben megy a háztartás, viszont őt kirúgták, így új megbeszélés szerint otthon marad a lányunkkal és viszi a háztartást, amibe besegítek. De tojik az egészre.
Pontosan tudom, hogy a srác, aki megcsókolt nem akar megszöktetni, nem is szöknék. Nem vagyok már kamasz. De sokmindenre rávilágott a számomra.
Így még egy rossz házasság sem javult meg, hogy a feleség elmondta az életüket egy marék idegennek.
A férjnek kell elmondani és két út között választani: változtatás vagy válás.
Ebben idegen nem segíthet sajnos, azon kívül, hogy valakinek kisírod magad (amit megértek, de sajnos eredményt ne ettől várj, maximum megerősítést..de azt azért nehéz mondani, mert nem látunk bele az életetekbe.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!