Nektek, hogy esne ez?
Tegnap este csináltam kaját (rántott burgonyát). A múlt héten is volt egyik nap, csak akkor anyósjelöltem késztette. Nagyon menő volt akkor, mind elfogyott egy cseppig. A párom is mondta, hogy milyen finom, még sosem evett ilyen finomat. A lényeg,hogy tavaly nyáron is csináltam, akkor a kutya ette meg, mert nem ismerték gy nem ízlett nekik. De anyósjelöltemét megették a múlt héten.Nos este alig ettek belőle, a párom még csak meg sem kóstolta.
Ez olyan rosszul esett nekem.
Direkt csináltam, mert a múltkor annyira kapós volt, és ízlett nekik.
Az enyémet meg szinte meg sem kóstolták.
23/N
Ezt én is csak sóval,és fűszerkeverékkel eszem meg (bundába keverve persze)
Más főztödet megeszik?
Valószinüleg tényleg sótlan volt, és rántott dolgot nem lehet utánasózni, hogy rendes ize legyen - egy egy ponton sós, máshol meg továbbra is sótlan.
De egyébként elég kevés az az étel, ami készen utánasózva tényleg jó lesz, ha fözés közben nem kap izt, akkor utána már jó nem lesz.
Szerintem ebben az esetben nem a kajával magával van baj, hanem a te fözési tudományoddal.
Valószínű a tiéd nem finom, vagy nekik nem ízlik. Engem mindig is úgy neveltek, hogy ami nem esik jól, azt nem kell megenni, mert megfekszik az ember gyomrát.
Annyit csináltam volna, hogy megkérdezem, mi volt vele a gond. A főzés pont egy olyan dolog, hogy lehet, hogy neked ízlik a saját főztöd, de más meg sem bírja enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!