Tegnap este csináltam kaját (rántott burgonyát). A múlt héten is volt egyik nap, csak akkor anyósjelöltem késztette. Nagyon menő volt akkor, mind elfogyott egy cseppig. A párom is mondta, hogy milyen finom, még sosem evett ilyen finomat. A lényeg,hogy tavaly nyáron is csináltam, akkor a kutya ette meg, mert nem ismerték gy nem ízlett nekik. De anyósjelöltemét megették a múlt héten.Nos este alig ettek belőle, a párom még csak meg sem kóstolta.
Ez olyan rosszul esett nekem.
Direkt csináltam, mert a múltkor annyira kapós volt, és ízlett nekik.
Hát itt alapvetően meg kellene kóstolnod, hogy mitől nem eszik meg. Talán nem véletlenül. Lehet, hogy nem tudsz főzni, lehet, hogy valami hiányzik belőle. Ha ízlene nekik, akkor nyilván nem kéne 1x sem mondani, hogy egyenek belőle.
2012. márc. 20. 10:59
2/14 A kérdező kommentje:
Megkóstoltam, és jó lett.Ezt nem is nagyon lehet elrontani. Esetleg annyival,hogy nem elég sós, de inkább legyen sótlanabb mint sós,mert ha sótlan azon lehet segíteni, de ami sós az már el van b****a.
2012. márc. 20. 11:01
3/14 anonim válasza:
Miért nem kérdezed meg, hogy miért nem ízlett? Csak akkor tudsz rajta javítani, ha tudod az okát. Ha meg nem tudod meg, akkor ne csinálj olyat, amit anyósod, és nem kell többet versengeni. Csinálj másfajtákat.
2012. márc. 20. 11:05
4/14 anonim válasza:
Hogy kell csinálni?
2012. márc. 20. 11:08
5/14 anonim válasza:
Akkor pedig meg kell kérdezni. Az sem igazán jó, ha sótlan, mert utólag megsózni egy kaját nem ugyanaz, mint főzés, sütés közben sózni. Egyébként rántott burgonyát hogyan kell csinálni? Lehet, én vagyok a hülye, de nem hallottam róla... Bepanírozod vagy hogyan?
2012. márc. 20. 11:09
6/14 A kérdező kommentje:
Meghámozod a krumplit, felkarikázod, ne legyen túl vastag, megsózod hagyod kicsit állni, és bepanírozod. Aztán pedig kisütöd. Én imádom, olyan finom és jó puha. Próbáld ki!
2012. márc. 20. 11:13
7/14 anonim válasza:
Nem lehet, hogy túl sűrűn volt egymás után?
Én imádom pl. a rakott krumplit, de azért hetente nem enném szívesen.
2012. márc. 20. 11:26
8/14 anonim válasza:
Kérdezd meg, különben nem fogod megtudni.
Egyébként én is imádom a rántott krumplit és simán megeszem krumplipürével és sült krumplival is. Lehet hülye ír vagyok? :))
2012. márc. 20. 11:29
9/14 anonim válasza:
Én megkérdezném, hogy miben különbözik az anyósétól. Nincs ebben semmi probléma. Ha nem tudják megmondani, akkor megkérdezném az anyóst, hogy hogyan csinálja.
2012. márc. 20. 11:35
10/14 A kérdező kommentje:
A múltkor anyós kérdezte tőlem, hogy hogyan kell csinálni.Én mondtam el neki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!