Hogy esne nektek ez? Elhív bálba, de csak poénnak szánta.
Barátom munkahelyi bálban lesz ma este. Mondta,hogy menjek vele. Nagyon megörültem, visszakérdeztem,hogy komolyan gondolja? Erre nevetve rávágta,hogy jaj, dehogy csak viccelt. Mondtam,hogy de én szívesen megyek, de akkor is csak azt mondta, hogy ne, mert ő viccelt.
Holnap este meg egy olyan bálban lesz,ahol neki kell végezni a világosítást meg ilyeneket...
Ez nektek hogy esne?
De a belépő nagyon drága, ha kívülálló ként mennék...Viszont ő neki 2 jegyet adtak volna ajándékba. Meg mindenkinek aki ott dolgozik.
Meg amúgy se tudnék senki szerezni, aki eljönne velem.
Talán nem gondolta, hogy te szívesen mennél. Mióta vagytok együtt, hány évesek vagytok?
Az első csajszi ötlete annyira jó, hogy a párod még szakítana is veled miatta, tipikus megsértett kiscsajos 'taktika'. Ez nem visszavágó, habár vágnád vele magatok alatt a fát.
Lehet, rosszul esne, de mindezt higgadtan közölném vele, nem a neten vadidegenek közt hergelném magam.
19L
De tudja jól, hogy szeretem a bálokat.
én 24 éves vagyok ő pedig 26. Lassan második éve, hogy együtt vagyunk.
Miért nem mondtad neki, hogy "kár, pedig szívesen elmentem volna"?
Az erre való reakciójából kiderült volna, mi a szitu.
Mint már írtam a kérdésben: Mondtam,hogy de én szívesen megyek, de akkor is csak azt mondta, hogy ne, mert ő viccelt.
Szóval mondtam neki,hogy szívesen elmegyek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!