Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy esne nektek ez? Elhív...

Hogy esne nektek ez? Elhív bálba, de csak poénnak szánta.

Figyelt kérdés

Barátom munkahelyi bálban lesz ma este. Mondta,hogy menjek vele. Nagyon megörültem, visszakérdeztem,hogy komolyan gondolja? Erre nevetve rávágta,hogy jaj, dehogy csak viccelt. Mondtam,hogy de én szívesen megyek, de akkor is csak azt mondta, hogy ne, mert ő viccelt.

Holnap este meg egy olyan bálban lesz,ahol neki kell végezni a világosítást meg ilyeneket...

Ez nektek hogy esne?

2012. jan. 27. 16:19
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Na jó..most totál padlóra kerültem....

Pár nappal ezelőtt belépett az itteni fiókomba és elolvasgatta a kérdéseimet...(azóta cserétlem jelszót)

Most viszont úgymond bosszúból megnéztem az e-mail fiókját... Regisztrált egy oldalra és azt a jelszót atda meg,hogy Barbi1

Ez....ez most mégis hogy és miért? (engem nem barbinak hívnak....közöm nincs barbihoz...még csak olyan ismerősöm sincs)

jézusom, de dobog a szívem...

2012. jan. 27. 16:47
 12/23 anonim ***** válasza:

jaj istenem...neharagudj én mint mondtam, nagyon felb*sznám az agyam ezen..nem kis csitri csajszi vagyok(1. válaszoló),hanem 24 éves!De eszem megáll a szituációtól amit írtál...

Én bennem megmaradna ez a tüske és akkor sem mennék már el vele a bálba, ha nagynehezen mégis el akarna már vinni....

Türelem...Addig is szervezz magadnak programokat...barátnőkkel menj el ide-oda v nem tudom :(

Én tuti bánatomba elmennék bulizni v a szüleimhez pár napra...

2012. jan. 27. 16:58
 13/23 A kérdező kommentje:
És mivan a jelszóval??? írjak neki sms-t? legszívesebben azt tenném..
2012. jan. 27. 16:59
 14/23 anonim ***** válasza:
mért smst? én szemtől szembe közölném vele a helyzetet ;) úgy látod csak a reakciót...
2012. jan. 27. 17:04
 15/23 A kérdező kommentje:
3 várossal messzebb van, nem tudok vele személyesen beszélni. Várni meg pláne nem...
2012. jan. 27. 17:06
 16/23 anonim ***** válasza:
40%
megcsal akkor valószínű, így ismeretlenül is megszakad a szívem :( Sajnálom, mert amit leírtál... Gusztustalan egy hapi, úgy de úgy elküldeném melegebb éghajlatra... Nekem fáj amit leírtál 14L
2012. jan. 27. 17:16
 17/23 A kérdező kommentje:

Na sms-ben azt írta, hogy egy munkatársának a nője(akit tényleg barbinak hívnak) és hogy a munkatársa regisztrált neki az email címével mit tudom én minek.. és az adta meg a jelszót....

és még neki áll feljebb,hogy minek kell féltékenykednem..

2012. jan. 27. 17:19
 18/23 anonim ***** válasza:

Jezusom, felnott emberek vagytok, ne trukkozz, kommunikalj! Balos tema: Elmondod, hogy neked nagyon rosszul esett, es nem erted a reakciojat, illetve az eszjarasat.

Jelszo: Ne haragudj, de beleneztem az emailedbe es lattam, hogy xy oldalon Barbi a jelszavad. Van ennek jelentosege?

Ne tapogatozz, ne ugyeskedj, kerdezz ra, mert az a legegyenesebb, legtisztabb.

2012. jan. 27. 17:21
 19/23 anonim ***** válasza:

te jó ég! mielőtt hülyeséget csinálnál: lehet, hogy a barbie is vicc! poén! (ha én férfi lennék, nem a kiszemelt nőm nevét adnám meg jelszónak!hát szokás ez?) a másik "poént" megértem, hogy fájt, de nem dolgozni megy ma is bálba? Barbie dal Méhek ea:

http://www.youtube.com/watch?v=mJndTWeHK-w

2012. jan. 27. 17:25
 20/23 anonim ***** válasza:
nem értem, miért van kiakadva, hogy megnézted az emailjeit, hiszen ő meg az itteni kérdéseidet, meg válaszaidat nézegette meg, azt se nagyon illik.
2012. jan. 27. 18:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!