Dumbledore Pitonnak szánta a Pálcák Urát? (HP7)
Dehogyis!
Dumbledore azt akarta,hogy elvesszen a pálca ereje.Nem szánta senkinek.Nem is lehetett volna Pitoné,hiszen nem győzte le Dumbledore-t,mert a halálát együtt tervelték ki.
Csak Draco gyorsabb volt Pitonnál.
"– Az a pálca még mindig nem teljes odaadással szolgál téged,mert nem azt ölted meg, akit kellett volna. Nem Perselus Piton volt a Pálcák Urának igazi gazdája. Piton nem győzte le Dumbledore-t.
– Megölte…
– Hányszor mondjam még el? Piton nem győzte le Dumbledoret!
Dumbledore halálát együtt tervelték ki! Dumbledore, a pálca utolsó igazi ura, legyőzetlenül akart meghalni! Ha a terve megvalósul, a halálával a pálca elvesztette volna az erejét,hiszen senki nem nyerte volna el tőle!"
Szerintem nem szánta Pitonnak.Nem is szánhatta Neki,mivel Dumbledore és Piton tudta,hogy így nem lehet Pitoné.A kezében tarthatja,használhatja,de nem az Övé,mert nem szolgálja a pálca.
"– Ha így van, Potter, akkor ajándékba kaptam a pálcát
Dumbledore-tól! – Voldemort hangja remegett a kaján örömtől.
– Kiloptam a pálcát utolsó ura sírjából! Magamhoz vettem
gazdája akarata ellenére! Engem szolgál az ereje!
– Hát még mindig nem érted, Denem? A pálcát nem elég
birtokolni! Attól, hogy a kezedben tartod és használod, még nem lesz valóban a tiéd. Nem figyeltél Ollivanderre? A pálca választja a varázslót."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!