Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A Harry Potter 7-ben a végén,...

A Harry Potter 7-ben a végén, amikor Harry "meghal" és találkozik Dumbledore-ral, ki az a kis szerencsétlen élőlény, aki ott reszket és nem lehet rajta segíteni?

Figyelt kérdés
2010. jan. 31. 14:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Az a kis szörny Voldemort lelke.
2010. jan. 31. 14:32
 2/13 A kérdező kommentje:
Áhá! köszi, most már tiszta :)
2010. jan. 31. 16:21
 3/13 anonim ***** válasza:
Pontosabban olyan lesz Voldemort halala utan ha nem banja meg buneit...:P
2010. febr. 1. 15:37
 4/13 anonim válasza:
és ez honnan derül ki hogy az Voldemort lelke? mert én többször is olvastam, de valahogy nem esett le. előre is köszi
2010. febr. 2. 18:23
 5/13 anonim ***** válasza:
4%

Amikor már a nagyteremben vannak, és Harryvel róják a köröket, és "beszélgetnek", akkor harry mond valami ilyesmit, hogy:

"De mielőtt megpróbálsz végezni velem, azt ajánlom, gondolkodj el a tetteiden... gondolkodj el, Denem, és próbáld megbánni, amit műveltél..."

"Ez az utolsó esélyed. Az utolsó alkalom... LÁTTAM, MI LESZ BELÖLLED, HA NEM ÉLSZ VELE... légy férfi... próbálkozz... próbáld megbánni a bűneidet..."

hát így derül ki... =)

ezután a Sötét Nagyúr nemsokkal meghal...:'(:'(

amúgy kicsit érdekes, nem, hogy egy 17 éves kiskölök akarja kioktatni a Nagyúrat ... =S

érdekes ez a Rowling... de nem ismeri a Happy End-et, sajnos... =(

2010. febr. 2. 18:35
 6/13 anonim válasza:
basszus tényleg. bár Rowling szerintem úgy értelmezi hogy ugye Harry rengeteg viszontagságon ment keresztül és ezáltal megkomolyodott. szerintem :)
2010. febr. 2. 19:10
 7/13 anonim ***** válasza:
Mi az hogy nincs happy end? A jo gyoz, a gonosz meghal. Ez nem eleg happy end?
2010. febr. 2. 20:12
 8/13 anonim ***** válasza:
igen az voldemort maradványa...amúgy ez a happy andes befejezés szerintem nem jó...mondjuk én sose tudtam harry-vel szimpatizálni...na mindegy...:S
2010. febr. 2. 20:27
 9/13 anonim ***** válasza:
Nekem tetszett a vége.Azért nem volt teljesen happy end mert sok áldozattal járt a jó győzelme. Bár nekem sem Harry a kedvencem.:)
2010. febr. 2. 21:35
 10/13 anonim ***** válasza:

mit akartok ezek után happy end-et XD első 2 részben még nem volt ilyen szörnyű most meg olyan horror lett hogy még a kutya se nézné meg XD de én igen

tényleg van 1kicsi szörny aki voldemort lelke? :/

ne mondjátok hogy olvassam el a könyvet mert tök mind1 milyen jó nem nézek bele :P

2010. aug. 14. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!