Melyik votl eddig a legjobb Harry Potter fanfiction, amit olvastál?
ó, Az SS/HG-k a kedvenceim:)
nekem eddig a munka/kapcsolat volt a kedvencem. köszi, hogy írtál, mindenképp meg fegom nézni:)
Nekem, az abszolúte kedvencem, szintén a Merengőn:Parselmouth Lion Nurmengard-trilógiája.
Én meg elsősorban a Rowling-hű írásokat szeretem.:)
Köszi, ezt is megnézem:)
Itt a hideg, ilyenkor szeretek HP sztorikat olvasni. Vonaton a melegben, miközben kint hulla hó:D Hát ha még egy jó kávé is rendelkezésemre áll... Na igen, a hóesős rész még odébb van. Az a baj, hogy az eredeti változatot már oda-vissza betéve tudom:)
KÖszi:) Most elkezdtem a Tagadást. Eleje döcögős, de kezd alakulni. Csak olyan valószínűtlen benne az a törvény:)
Vicces lenne, ha nálunk, magyaroknál is bevezetnék. Bár... a demográfiai görbénkre ráférne a javítás:)
Amúgy úgy írnék én is ilyen fan fiction-t. Olyan jó ötletek szoktak eszembe jutni, csak nehezen kezdek el írni, izgága vagyok, ezért nem jön össze. Pedig Pitonról már vagy 3 történet is megérett a szürkeállományomban:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!