Melyik votl eddig a legjobb Harry Potter fanfiction, amit olvastál?
Figyelt kérdés
2011. okt. 25. 22:47
21/27 anonim válasza:
Bellatrix Black élete <3 Voldemort és Bella *-* ami igencsak megható lesz a végére ..örök kedvenc
23/27 anonim válasza:
Bellatrix Black története nekem is! Reka de la Cool az írónő neve, ha jól emlékszem, Merengőn és Lumoson is fent van. :) Ennek a lánynak olyan durva képzelőereje van, hogy csak ámulok. És nagyon kedves is. :)
24/27 anonim válasza:
25/27 anonim válasza:
Nurmengard trilógia
A jó, a rossz és a bájitalok mestere (nem biztos h pontos a cím)
26/27 anonim válasza:
Harry Potter és a Sötét Nagyúr, Harry Potter és a Belső ellenség és a Lily Evans naplója♥
27/27 anonim válasza:
Csaknem 8 évvel később írok, mondhatom, sok értelme van... Btw, akit érdekel; tessék.
Ez Wattpadon van: Döntések Sorozata (Harry Potter Fanfiction)
Thomas_Gledhill írta.(Nagyon imádom a stílusát)
Lehet, szimplán azért, mert a kedvenc karakteremről íródik, nem tudom, de a stílus nagyon megfogott. Sokat röhögtem rajta, ezen kívül rengetek komoly és gyönyörű részlet van benne, ajánlom bárkinek 12 felett.(Fiatalabbak nem hiszem, hogy nagyon megértenék, ezt pedig a nyelvezet teszi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!