Anyák! Nektek ez rosszul esne?
Apa az első 3-4 évemről lemaradt, szombat reggel hazajött és vasárnap este ment, de volt olyan, hogy hetekig nem jött haza. 1-2 emlék akad róla, de amúgy ha most nem lenne akkor nem hiszem, hogy tudnám ki volt az. Aztán elköltöztünk és többet volt itthon. Mégis nagyon apás vagyok, még mindig sokat dolgozik meg minden de amikor csak lehet ott vagyok mellette és sokat hülyéskedünk, olyan mintha a haverom és az apám lenne egyben. Amikor kell tud kemény lenni velem is, de amúgy olyan mint egy nagy gyerek. Anya pedig általában mindig komoly, nem tudok vele hülyéskedni de azért őt is szeretem. Apa kamionos és amikor lehet megyek vele és szerintem ez rosszul esik anyának (főleg nyáron) de van egy nővérem is, jobban kijönnek egymással. Apa mindig veszi az ilyen régi gépeket (traktor, katonai gépek meg ilyenek) és emlékszek, hogy amikor nyáron apa vitt valahová itthonról törmeléket, anya pedig személyautóval ment utána és én is menni akartam akkor anya megkérdezte, hogy vele vagy apával megyek-e és én azt mondtam, hogy apával, erre anya mondta. hogy gondolta. Láttam rajta, hogy rosszul esett neki. Ez így nem jó. Apával jobban szeretek lenni vagy nem tudom...de anyának se akarok rosszt. Na meg az is, hogy fiús vagyok és nem szeretem a lányos dolgokat, de változni nem tudok. Mit csináljak? Nektek mennyire lenne rossz?
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!