Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Nagyon rosszul...

Mit tegyek? Nagyon rosszul döntöttem hogy visszamegyek?

Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek! Volt élettársammal 2 közös gyerekünk van. 12 év után kiderült hogy folyamatosan megcsalt, így otthagytam! 1 év után visszamentünk, de akkor sem akart működni a dolog, így megint eljöttünk (közben közös házba költöztünk - külön az anyjáéktól de ez sem segített!) Megint 1 éve vagyunk külön, ebből én 5 hónapot együtt éltem valakivel. Közben az apja a nagyobbik gyerekek elvette és azóta az anyjánál van, mert ő nem tudja ellátni a munkája miatt! Mikor kiderült hogy már nem vagyunk együtt szinte rögtön mondta hogy menjünk vissza. Most megbeszéltük hogy nyitott kapcsolatban csak a gyerekek miatt együtt leszünk! Azt hiszem így kisebb lesz a feszültség kettőnk között. Mert ugyebár ha mi is együtt vagyunk és úgy derül ki hogy megint van valakije, akkor azt nem viselném el! Nagyon rosszul döntöttem hogy visszamegyek???
2012. jan. 22. 19:50
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
Na jó, ezt válaszra sem méltatnám.annyira szánalmas.
2012. jan. 22. 19:52
 2/10 anonim ***** válasza:
92%

Ne haragudj,de egyikőtök sem normális..

Rád nézve tök megalázó ,és hogy te ezt el is fogadod..ehhez nincs mit mondani..

2012. jan. 22. 19:57
 3/10 anonim ***** válasza:
92%
Ismét két gyerek, akinek fogalma sem lesz a normális emberi életről. És ugye előbb-utóbb ők is családot fognak alapítani. Szomorú történet, remélem, hogy kamu. :(
2012. jan. 22. 19:59
 4/10 anonim ***** válasza:
92%
Szerencsétlen gyerekek...
2012. jan. 22. 20:00
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

legalább a gyerekeidre gondolj!

Ebbe nőjjenek fel?

Ezt lássák, hogy az apjuk téged lábtörlőnek használ, te meg hagyod?

Hogy házasságban vagytok, de mással jártok össze izélni? Hogy ide- oda költöztök? Hogy hol együtt vannak hol külön a szüleik?

2012. jan. 22. 20:01
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen,szerintem rosszul döntöttél!

Mennyire figyeltetek ti egymásra, ha 12év után vetted észre,hogy megaláz!Ha megcsalás volt a fő probléma, miért segített volna rajtatok az anyáéktól való különköltözés?

Most a gyerekek miatt vagytok együtt?-és mit fognak látni a gyerekek, hogy apa és anya nem beszélnek egymással,ha mégis akkor veszekednek?

Én ilyenkor azt szoktam mondani,próbáld meg magad kívűlről nézni, próbáld elolvasni az általad leírtakat külső szemmel!!!

2012. jan. 22. 20:01
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsétlen gyerekek. Rángatjátok őket egyik helyről a másikra.
2012. jan. 22. 20:03
 8/10 A kérdező kommentje:
Ezt jól megkaptam! És vszínűleg jogos is! De innentől kezdve nem lesz vita, mert a kapcsolat nyitott lesz! De a közös házból semmiképp nem hajlandó kifizetni. Viszont nekem is ugyanannyi jogom van hozzán mint neki! Majd megpróbálom okosan csinálni! Köszi a válaszokat :(
2012. jan. 22. 20:11
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi,de nem csak lökött vagy hanem buta is..

Azt hiszed ha nyitott házasságban fogtok élni,nem lesz köztetek vita???

A férjed a nyitott házasságot nem úgy képzeli ahogy te..Csak hogy tud: Ő élhet majd nyitott kapcsolatban,és lehet ezer nője is,neked akkor is kuss lesz a neved.De te ha 1 férfival is összeszűröd a levet,a férjed tombolni fog.A legutolsó qrváig minden leszel csak nyitott házasságban élő anyuka nem..

De ha neked ez kell..

29/F

2012. jan. 22. 20:22
 10/10 anonim ***** válasza:

ráadásul megint ott tartunk majd , hogy mit látnak a gyerekek?

Anyuka- apuka egy fedél alatt, de anyunak van barátja és apunak is barátnője?

Ez beteges!

Nehogy elhidd, hogy ezt majd titokban fogjátok tartani a gyerekek előtt, az ilyet nem lehet eltitkolni, ki fogják találni!

Tönkre fogjátok tenni, az ő jövőjüket, jövendőbeli párkapcsolatukat is mert nem látnak normális mintát!

2012. jan. 23. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!