Megharagudnál rám ezért? Jól döntöttem? Lehet ebből később köztünk gond?
a páromtól kaptam egy meghívást Egyiptomba egy nyaralásra, de visszautasítottam, erre Ő egy picit lehangolódott. Tudni kell, hogy Ő a felső rétegbe tartozik és pedig hm.. úgy középrétegbeli vagyok. Ezt nem lehet észrevenni rajtam, mert tudok spórolni és csak a szükséges dolgokat veszem meg, ezért úgy tűnhet sokaknak, hogy én is gazdag vagyok. Most egy külföldi képzésre sikerült bejutnom, amiért elég sokat kell majd fizetnünk, és tudom, hogy a szüleimnek ez egy kisebb anyagi megterhelést jelent majd. Hogy spóroljak alig eszem valamit, nem veszek magamnak ruhákat, ha veszek is, az sem márkás és egyéb olyan dolgokat sem, amik nem szükségesek, mert nem akarok a szüleimen élősködni, pénzt is alig merek kérni tőlük valamire, mert tudom, hogy azt ők érdemlik meg és nem én. Munkalehetőségem sajnos nincs, amivel tudnám fedezni az utazást.Ezért is mondtam nemet az ajánlatra, bár tudom, hogy a párom kifizetné helyettem, de azt nem akarom, nem akarom Őt kihasználni és nem a pénzére utazom.Jól döntöttem és a párom helyében megharagudnátok rám?
köszi a válaszokat
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!