Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megharagudnál rám ezért? Jól...

Megharagudnál rám ezért? Jól döntöttem? Lehet ebből később köztünk gond?

Figyelt kérdés

a páromtól kaptam egy meghívást Egyiptomba egy nyaralásra, de visszautasítottam, erre Ő egy picit lehangolódott. Tudni kell, hogy Ő a felső rétegbe tartozik és pedig hm.. úgy középrétegbeli vagyok. Ezt nem lehet észrevenni rajtam, mert tudok spórolni és csak a szükséges dolgokat veszem meg, ezért úgy tűnhet sokaknak, hogy én is gazdag vagyok. Most egy külföldi képzésre sikerült bejutnom, amiért elég sokat kell majd fizetnünk, és tudom, hogy a szüleimnek ez egy kisebb anyagi megterhelést jelent majd. Hogy spóroljak alig eszem valamit, nem veszek magamnak ruhákat, ha veszek is, az sem márkás és egyéb olyan dolgokat sem, amik nem szükségesek, mert nem akarok a szüleimen élősködni, pénzt is alig merek kérni tőlük valamire, mert tudom, hogy azt ők érdemlik meg és nem én. Munkalehetőségem sajnos nincs, amivel tudnám fedezni az utazást.Ezért is mondtam nemet az ajánlatra, bár tudom, hogy a párom kifizetné helyettem, de azt nem akarom, nem akarom Őt kihasználni és nem a pénzére utazom.Jól döntöttem és a párom helyében megharagudnátok rám?

köszi a válaszokat

19/L

2011. jún. 24. 21:17
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
93%

Nem értem a mai lányokat...

Kapsz egy ajándékot, egy gesztust, erre büszkeségből visszautasítod.

Ha nem lenne pénze és anyagilag megterhelő lenne számára, nem hívott volna meg. Ha a pénzére utaznál, előbb-utóbb úgyis kiderülne, meg gondolom ismer téged...

Ahelyett, hogy elfogadnád és eltöltenétek egy klassz hetet közösen, inkább mártírkodsz...Mi értelme ennek?

2011. jún. 24. 21:31
 12/24 anonim ***** válasza:
75%
Azért kicsit mártírszagú ez az egész...
2011. jún. 24. 21:37
 13/24 A kérdező kommentje:
köszönöm, és mi a baj azon, ha mártírkodom, mert tudom, hogy nem érdemlem meg? egyébként 9 hónapja vagyunk együtt
2011. jún. 24. 21:40
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Én nem utasítottam volna vissza. Nálunk a dolog úgy működik mikor kinek van az ad...ma nekem van, holnap neki. Minden közös, amióta együtt vagyunk. Idén pl. az én öszöndíjamból vakációzunk...jövőre talán az övéből?!

Nálunk ez nem probléma...

21-L (4 éve együtt)

2011. jún. 24. 21:42
 15/24 anonim ***** válasza:
76%
Ajándékot nem kell kiérdemelni, sem kifizetni.
2011. jún. 24. 21:43
 16/24 TOMAtm ***** válasza:
77%
hát azért a kaján ne spórolj!nincs rosszabb mint egy gyomorfekélyes 20 éves.
2011. jún. 24. 21:45
 17/24 anonim ***** válasza:
76%

jut eszembe a tavalyi nyaralást a párom szülei fizették. Az utolsó gombóc fagyimig...persze nem mondom, hogy nem éreztem rosszul magam kicsit, de szívesen adták...tudják, hogy szeretem a fiúkat és azt is, hogy együtt maradunk akármi jön...én sosem kérem számon amit adok, és ők sem.

Ha mégis megtörténne (amit nem tartok valószínűnek) visszaperkálnám az egészet az utolsó Ft-ig...

2011. jún. 24. 21:45
 18/24 anonim ***** válasza:
Most még csak 19 éves vagy, de ha majd azon kapod magad 10 év múlva, hogy sok döntésedet a mártíromság határozta meg, elgondolkodsz azon, miért is kényelmesebb neked az a fajta biztonság, amit az nyújt, hogy magadat értéktelennek éled meg.
2011. jún. 24. 21:51
 19/24 anonim ***** válasza:

Egyébként igen én megharagudnék a páromra...sértésnek venném...4 év után és az után ami után van a kapcsolatunk még lehet egy szakítást vagy egy hosszú mosolyszünetet beiktatnék...mondjuk nálunk más, de szerintem te is átgondolhatnád.

Ő veled akar menni, Veled érzi jól magát. Miért sajnálod magadtól???

2011. jún. 24. 21:52
 20/24 anonim ***** válasza:

Mondd el neki a miértet is - és találjatok ki egy köztes megoldást.

Értem a lehangoltságát is, de sztem megsértődni ezen nem kell.

2011. jún. 24. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!