Szerintetek jól döntöttem?
Az év elején úgy terveztem a dolgokat, hogy leérettségizek, dogozok és tanulok (levelezőn) és a páromhoz költözök.
A párom a szüleivel lakik és sokszor veszekednek vele (legtöbbször ok nélkül). Nem olyan régen pedig a hátam mögött engem is elhordtak mindennek, nevetséges dolgokba kötöttek bele (pl. miért tartom a kapcsolatot a barátaimmal akiket a suliból ismerek, miért nem hagyom ott őket a francba, minek kell velük foglalkoznom?).
Ezek után, hogy ilyen csúnyán belém rúgtak úgy döntöttem folytatom a nappali iskolát és nem költözök oda még jó pár évig. A párom ezt nem szeretné, azt akarja amint lesz munkám menjek oda hozzá. Már nem érdekel. Leálltam a munka kereséssel és beiratkozom a régi sulimba szakmát tanulni.
Ti hogy cselekedtetek volna? Pusztán azért mert megbántottak máshogy terveztétek volna az életeteket?
(Állítólag az anyja már megbánta hogy ilyeneket mondott)
Én albérletbe költöztem volna a párommal,vagy átmenetileg akár oda is de mihelyst lehetőség van el onnan...
Nem emiatt a megbántéás miatt,hanem mert nem egészséges szülőkkel együtt lakni...Tapasztalat
Szerintem jól döntöttél, fontos a tanulás. Nem lett volna jó egy veszekedős családba betoppanni, főleg úgy, hogy dolgoznod és tanulnod is kellene.
Kérdés:
A párod kiállt melletted,amikor a szülei így lehordtak?
Miért akarja annyira, hogy odaköltözz, ha ő sincs jóban a szüleivel? Albérletbe nem lenne jobb?
Ne költözz össze a pároddal, hogy a szülők is ott vannak! Anyuék is úgy kezdték, mielőtt megkapták volna a szolgálati lakást. Anyum 42 kilósan kezdte a terhességét velem anyósa miatt. Majdnem elvetélt!
Ilyet nem szabad csinálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!