6. hetes km vagyok, de még nincs hányingerem. Ez most jót jelent, vagy nem? Hallottam olyat is, hogy a kisfiuknál van esetleg ilyen, mert ellenben a lányos anyák az elejétől rosszul vannak. Van ebben igazság?
Figyelt kérdés
2009. jún. 26. 13:45
1/10 anonim válasza:
Nincs szerintem, mert én a lánnyal még rosszabbul voltam mint a fiúval.
Nem baj,ha nincs rosszulléted örülj neki:)),de késöbb még előjöhet.
2/10 anonim válasza:
Ne aggódj, semmit nem jelent! :) Örülj neki! Nekem sem volt semmi rosszullétem, semmi terhességi tünetem, kisfiam van. De nem hiszem, hogy ezen múlik, van kisfiús anyuka ismerősöm, aki tök szarul volt.
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor ezek szerint még "várhatom" a rosszullétet :S
2009. jún. 26. 14:01
4/10 anonim válasza:
Szia! én a fiammal a 7. héttől voltam rosszul, majdnem a 16.-ig. ellenben a barátnémnek -szintén fiúval- kutya baja sem volt.
most a másodikat várom és egyelőre semmi bajom (13. hét) - de nem tudom, hogy fiú vagy lány :)
5/10 anonim válasza:
Szia!Én a 6. héttől vagyok rosszul folyamatosan még mindig.Nem tudom,mi lesz,fiú vagy lány.De anyukám a fiútesómmal végig rosszul volt,velem pedig semmi baja nem volt.16 hetes kismama
6/10 anonim válasza:
Nekem kisfiam lesz és az ég világon semmi bajom volt, egyszer sem!A barátnőmnek kislánya van és neki sem volt egy pici hányingere sem, úgyhogy lehet, hogy semmi bajod nem lesz! 19 hetes kismami
7/10 anonim válasza:
Szerintem nem a gyerek nemétől függ a rosszullét. Örülj inkább neki! Én egyszer sem hánytam, sőt még hányingerem sem volt, pedig már túlvagyok a 18. héten. :)
Inkább örülj, hogy te is megúsztad ezt a hányós időszakot.
8/10 anonim válasza:
Szia!26 hetes vagyok semmi bajom nem volt (remélem nem is lesz),kisfiam lesz.De a sógornőm 3 lányt szült és egyiknél sem volt semmi baja.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, akkor hátha megúszom ;)
2009. jún. 28. 21:02
10/10 anonim válasza:
Én a fiammal és a lányommal is a 6. héttől hánytam. :( Ez egyéni és alkati dolog. A baba nemének biztos, hogy nincs köze hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!