35. hét koruli kismamák, milyen tuneteitek vannak? Estenkent a sok savtol visszatert a hanyingerem.
Ilyen nálam is volt, és csak szülés után múlt el.
Salvus vizet ittál már?
Amúgy, ha semmi nem vált be, akkor kérj dokitól tanácsot. Ő majd felír valamit, ami tényleg segít.
Igaz, én még csak 32 hetes vagyok, de már így is hetek óta küzdök ezekkel a tünetekkel.
Aludni csak félfekvő vagy ülő pózban tudok, a csípőm megfájdul reggelre, alig tudok lábra állni.
Bár, most javulás van annyiból, hogy kb 2 hete Maaloxot veszek be Rennie helyett, mert a Rennie és az összes többi házi praktika nem használt.
Ez jó, lefekvés előtt elrágok egyet, az kitart hajnalig, akkor sajna újra felkelek a savtól, de megint elrágok egyet és alszom reggelig.
Így egész tűrhető, és már alacsonyabba párnám is.
Szódabikarbóna!
Pont most jövök a dokimtól és kérdeztem,hogy lehet-e,mert a Rennie már kb. csak 20 percig hat, de egy kis kanál szódabikarbónával elég sokáig elvagyok.
Azt mondta,hogy lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!