Hogy esne, ha a szüleid azért nem csípnék a párodat, mert nem jómódú, hanem szegény?
Hát ha az lenne a kifogásuk, hogy olyannal vagyok, aki a saját hibájából van elgatyásodva, mert hülyeségekre költi a pénzét és/vagy elissza, akkor igazuk lenne, bár ilyen férfival alapból nem foglalkoznék.
A párom szegény családból származik, a szülei totál el vannak adósodva, ők a saját hibájukból, de a párom csak áldozat volt a szituban: az ő fizetését is elköltötték, érzelmi zsarolásnak engedve mindenét leadta nekik, magára semmit nem költött. Mióta külön él velem, van tartaléka, és meglátszik, hogy nem a szülei felfogását követi... (míg van zsé - szórni kell, aztán éhkopp)
Nálunk hasonló a helyzet, de itt nem a pénz a gond.
Párom és a szülei diplomások, nekem meg van egy szakmám és felnőtt fejjel jártam esti gimnáziumba.
Anyósjelölt mélységesen lenéz engem ezért.
Párom szeret engem, és én nem megyek el vele a családját meglátogatni (másfél éve).
Szeretjük egymást, babát szeretnénk.
Gondolom rosszul esik a barátomnak, hogy nem fogad el a kedves mama...
De hát mit tudna csinálni?
28/n
Már teszek rá magasról,mondjanak amit akarnak,elérték hogy ne menjek túl gyakran a közelükbe.
Exem szüli gazdagok voltak,megvettek mindent exemnek,csilivili sokmilliós kocsi,fizették mindenét,majd ismerettség által kapott jól fizető melót ahol semmitnem kell csinálnia.Amig csak egyetemista volt,nem jött ki a különbség köztünk,aztán már nagyon,én szegény családból származom.
Anyám viszont amint meglátta hogy bmw-vel mentünk amikor hazavittem bemutatni,majd elájult.onnantól exem volt a csoda,alig várták hogy elvegyen.Még akkor is,amikor megromlott a kapcsolatunk,exem egy önző,zsarnokoskodó férfiatlan tipikus szemét pasi,igy ki is tettem.Anyám mai napig siratja.
Párommal nem sokra rá ismerkedtem meg,átlagos családból származik,amit elért azt a saját erejéből,támogatja a szüleit,jóravaló férfi,imád engem,sosem bántana,normális lány olyanról álmodik mint ő.Akkor is,ha sárga busszal közlekedünk vagy a szüleitől kapjuk kölcsön a kocsit (régi az is).
Mentünk anyámékhoz,anyám elsápadva,fél órán át ecsetelte hogy exem mennyivel jobb volt,ert a tenyerén hordozott,mennyit keresett,stb.Ekkor leléptünk,nem voltunk rájuk kiváncsiak,elég megalázó volt páromnak (szerencsére nagyszüleim imádják,hozzájuk járunk).
Anyámmal azóta csak telefonon beszélek,de mindig rá kell tennem a telefont,mert exem miatt nyavalyog,meg beszél vele a hátam mögött,hogy jöjjünk össze újra.
Tuti ki fog akadni ha rájön hogy hivatalossá akarjuk tenni hogy komolyan gondoljuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!