Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy esne, ha a szüleid azért...

Hogy esne, ha a szüleid azért nem csípnék a párodat, mert nem jómódú, hanem szegény?

Figyelt kérdés
2012. márc. 3. 15:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
65%
Ahogy szokták mondani : elszál a vagyon, megmarad a majom. Ez vissza felé is lehet. Indulj ki ebből. Nem a gazdagság számít, hanem a belső.Aki tudja, hogy miért mennyit kell áldozni, az tudja , hogy mi mit ér az életben és mi az ami számít. Én is így voltam.
2012. márc. 3. 15:43
 2/13 anonim válasza:
75%
nem érdekelne a véleményük.
2012. márc. 3. 15:46
 3/13 anonim ***** válasza:
91%
Attól függ mi az oka. Ha azért szegény, mert minden pénzét elveri, hülyeségekre költi, akkor igazuk van, mert hogyan is köthetném össze az életem olyannal, aki valószínűleg az én pénzemmel is ezt csinálná, de ha egyszerűen csak szegény családból származik, akkor nem érdekelne senki véleménye.
2012. márc. 3. 15:50
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nem jól, de a családot is meg lehet érteni. A szüleid tudják már, mit jelent számlákon veszekedni, hó végén idegeskedni, stb. és csak azt akarják, hogy "jól élj". Bár az én Anyukám (hasonló helyzet van) komolyan nem gáncsoskodik, csak megjegyzéseket tesz. Elhallgatom, mert megértem valahol.
2012. márc. 3. 16:16
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha az lenne a kifogásuk, hogy olyannal vagyok, aki a saját hibájából van elgatyásodva, mert hülyeségekre költi a pénzét és/vagy elissza, akkor igazuk lenne, bár ilyen férfival alapból nem foglalkoznék.

A párom szegény családból származik, a szülei totál el vannak adósodva, ők a saját hibájukból, de a párom csak áldozat volt a szituban: az ő fizetését is elköltötték, érzelmi zsarolásnak engedve mindenét leadta nekik, magára semmit nem költött. Mióta külön él velem, van tartaléka, és meglátszik, hogy nem a szülei felfogását követi... (míg van zsé - szórni kell, aztán éhkopp)

2012. márc. 3. 16:56
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Én viszonylag jómódú családból származom,nem vagyok elkényeztetve(pedig egyke vagyok),de anyámnak mindig volt egy elképzelése a jövendőbelimet illetően.21 évesen eljöttem szülővárosomból,és megismerkedtem ill.összejöttem egy velem egykorú fiúval.Az a fiú nagyon aranyos kedves volt,mindig mellettem állt,semmi rosszat nem mondhattam rá.Anyunak is szimpatikus volt addig,amig az első találkozásnál a párom el nem mesélte,hogy is alakult ezidáig az élete.A páromat a nagyszülei nevelték,miután a szüleit elveszitette... A nagyszülők halála óta, 17 éves korától önellátó volt.Én nagyra becsültem,hogy nem züllött el,hanem EMBER tudott maradni!!! Anyu innentől kezdve a kapcsolatunk ellen volt,nem tudta (akarta) elfogadni,attól félt,hogy nyomorogni fogok mellette stb.Ez a fiú,akit a mai napig imádok, most 10 évvel később is a párom,és van egy gyönyörű gyerekünk is.Az idő minket igazolt :))) Sajnos anyu a mai napig nem rendezte vele a kapcsolatot,de én még nem adtam föl a reményt.Az tény,hogy mi igy abszolút 0-ról indulunk,de együtt átvészelünk minden akadályt és a párom a mai napig miértünk,a családjáért él... én pedig nagyon büszke vagyok Rá :)))!!!!
2012. márc. 3. 17:11
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát szarul esne, de attól függetlenül nem törődnék vele. Ha olyan jól állnak, segítsenek benneteket. Nyilván rendes a srác, ha beleszerettél. Arról senki nem tehet, hová született. Te se tehetsz róla, ha esetleg tehetősebbek a szüleid, ki tudja milyen áron. Bocsi.
2012. márc. 3. 17:58
 8/13 anonim ***** válasza:
Azért nem mind1 mennyire szegény.Hogyha az utcáról szedted össze akkor én is kiakadnék ha a lányom ilyet hozna haza.
2012. márc. 3. 18:55
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk hasonló a helyzet, de itt nem a pénz a gond.

Párom és a szülei diplomások, nekem meg van egy szakmám és felnőtt fejjel jártam esti gimnáziumba.

Anyósjelölt mélységesen lenéz engem ezért.

Párom szeret engem, és én nem megyek el vele a családját meglátogatni (másfél éve).

Szeretjük egymást, babát szeretnénk.

Gondolom rosszul esik a barátomnak, hogy nem fogad el a kedves mama...

De hát mit tudna csinálni?

28/n

2012. márc. 3. 19:57
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Már teszek rá magasról,mondjanak amit akarnak,elérték hogy ne menjek túl gyakran a közelükbe.

Exem szüli gazdagok voltak,megvettek mindent exemnek,csilivili sokmilliós kocsi,fizették mindenét,majd ismerettség által kapott jól fizető melót ahol semmitnem kell csinálnia.Amig csak egyetemista volt,nem jött ki a különbség köztünk,aztán már nagyon,én szegény családból származom.

Anyám viszont amint meglátta hogy bmw-vel mentünk amikor hazavittem bemutatni,majd elájult.onnantól exem volt a csoda,alig várták hogy elvegyen.Még akkor is,amikor megromlott a kapcsolatunk,exem egy önző,zsarnokoskodó férfiatlan tipikus szemét pasi,igy ki is tettem.Anyám mai napig siratja.

Párommal nem sokra rá ismerkedtem meg,átlagos családból származik,amit elért azt a saját erejéből,támogatja a szüleit,jóravaló férfi,imád engem,sosem bántana,normális lány olyanról álmodik mint ő.Akkor is,ha sárga busszal közlekedünk vagy a szüleitől kapjuk kölcsön a kocsit (régi az is).

Mentünk anyámékhoz,anyám elsápadva,fél órán át ecsetelte hogy exem mennyivel jobb volt,ert a tenyerén hordozott,mennyit keresett,stb.Ekkor leléptünk,nem voltunk rájuk kiváncsiak,elég megalázó volt páromnak (szerencsére nagyszüleim imádják,hozzájuk járunk).

Anyámmal azóta csak telefonon beszélek,de mindig rá kell tennem a telefont,mert exem miatt nyavalyog,meg beszél vele a hátam mögött,hogy jöjjünk össze újra.

Tuti ki fog akadni ha rájön hogy hivatalossá akarjuk tenni hogy komolyan gondoljuk...

2012. márc. 4. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!