Neked ez hogy esne? Miért jó ez neki?
Nagyon beteg voltam, szinte egész nap csak aludtam, nagyon rosszul voltam. Eljött barátom, babusgatott kedves volt hozzám, ugy volt hogy együtt is alszunk. Majd hirtelen közölte, hogy ő inkább mégiscsak haza megy. Sok dolga van, elintéznivalók. És még elmondott pár érvet.
Aztán azt mondta, lehet mégis marad. (Persze csak azért hogy ne vesekedjek vele) És mégis haza ment.
Rá néhány napjára derült ki, hogy azért ment haza mert tudta, hogy nem lesz szex. ÉS ő nem bír ugy mellettem aludni, hogy nem töténik semmi.
Persze rosszul esett, de megértem. Tudom hogy nagy a szexuális étvágya így szeretem.
Azt nem értem meg, hogy ezt miért nem mondja el nekem? És már számtalan dologgal kapcsolatban észrevettem, hogy nem őszinte. Inkább hazudik valamit és később derül ki. Persze akkor se ugy hogy elmondja, hanem én találgatok és beismeri.
És folyton ez a konfliktusaink forrása, mert én nem bírom elviselni, ha nem őszinte velem.
Neki ez miért esik nehezére? Miért kamuzik inkább valamit, minthogy elmondja az igazat?
Én/22 Ő/26
Ilyen pasival én nem lennék.
Nekünk is mondhatni nagy az étvágyunk,de ha beteg vagyok,akkor páromnak eszébe nem jut hogy rám másszon,vagy ha nem lehet akkor ne legyen velem,mert megkiván (voltam már annyira lázas hogy ölben vitt ki higegvizbe megfürdeni,egyszál semmibe,mégse mászott rám,pedig az együtt fürdés vége egyébként mindig szex)
valahogy nem jó nála a sorrend...nekem első az egészsége, a szex ráér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!