Ha meghal egy családtag a házban fertőtleniteni kell utána a házat? Hogyan?
Figyelt kérdés
2012. márc. 17. 11:04
81/106 anonim válasza:
Gondolom jó érzés lehet majd a férjnek, hogy a felesége, már fertőtleníteni akarta a fekhelyét, miközben meg se halt.
Egyébként, ha igaz a kérdés, sajnálom is a kérdezőt, mert vannak ilyen emberek(alacsonyabb intelligencia stb)Nem bántásképp írom.
82/106 anonim válasza:
és órákig ott feküdt eszméletlenül?..
83/106 anonim válasza:
Persze a kérdező pedig ide irogatott .
Ehhez nem tudom milyen alacsony intelligenciájúnak kell lenni. Ilyen kicsi szám már nincsis.
84/106 anonim válasza:
83-as: Találkoztam én már sok hülye emberrel :)
Egyébként én is írtam, hogy nagy valószínűséggel kamu.
85/106 anonim válasza:
Nagyon nagyon régen nem röhögtem ennyit:) Köszi:)
87/106 anonim válasza:
Hát ez mese habbal, de jó kis mese volt, talán majd egyszer meg is csinálják filmbe...
88/106 anonim válasza:
Ez vagy totál kamu kérdés de ha nem akkor mégrosszabb és teljes mértékben inbecil vagy drágám...
89/106 anonim válasza:
Jó, hogy nem ástad el a közeli parkban, hogy spórolni tudj a temetéssel.
90/106 anonim válasza:
Szegény férj, megáldotta a sors egy asszonnyal....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!