Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha meghal egy családtag a...

Ha meghal egy családtag a házban fertőtleniteni kell utána a házat? Hogyan?

Figyelt kérdés
2012. márc. 17. 11:04
 51/106 anonim ***** válasza:
90%

Igazad van #47-es, viszont ha a szeme előtt lett rosszul a férje egy elvileg nem halálos betegségben, akkor miért nem kezdte meg az újraélesztést, és miért nem hívott mentőt?

Nem tűnik életszerűnek, hogy valakinek hirtelen meghal (egyáltalán, miből szűrte le a halál beálltát?) a férje a kanapén, és ő meg leül netezni és feltesz egy kérdést, hogy mivel fertőtlenítsen...

Ezért gondoltam, hogy biztos valamilyen végstádiumú kórban szenvedett a férje, viszont akkor tényleg tudnia kellene a teendőket, hiszen volt ideje felkészülni.

Vagyis, ez a kérdés tényleg sántít. Amennyiben az első eset áll fent, akkor még a segítségnyújtás elmulasztása vétség is felmerül...

2012. márc. 17. 12:25
 52/106 anonim ***** válasza:
84%
na,mostmár biztos kamu.szerintem ugyanaz csinálja,aki az anya volt aki ki akarta túrni a menyét,mert az ingyenélő, csak 95 ezer gyedet kap... ügyes volt nagyon..ugyanmígy tett bele mindíg minden kommentbe még valamit amin lehet megint egy kört rágcsálódni. Mint itt a konyha szekrény. El isment vagy 20 oldalig
2012. márc. 17. 12:26
 53/106 anonim ***** válasza:
93%

Ha kamu, akkor is van megoldás.

Vidd fel a padlásra(vagy tetőre), tegyél rá 1-2 nagy jégtömböt, meg két macskát, akik figyelik.A lakásban pedig rendezz olyan hangos mulatságot, amitől remélhetőleg felébred.Így megúszod a temetési költségeket.

2012. márc. 17. 12:38
 54/106 anonim ***** válasza:
100%

Figyeljetek.

Lehet, hogy kamu. DE!

Ti sem lehettek büszkék magatokra... Először is nem írta, hogy kitenné a lépcsőházba. Másodszor azt írta, hogy az ORVOSNÁL van ünnepség, nem náluk. Tisztán látszik, hogy egyedül van a halottal.

Szvsz nem kamu, szerintem csak valaki olyanról van szó, aki egy kicsit gyengébb értelmi képességű.

2012. márc. 17. 12:41
 55/106 anonim ***** válasza:
84%

figyelj,ha valakinek meghalaférje,akkor nem úl le (háta möügött a halottal) számítógépezni. hanem felhívja a családját,mbarátokat, becsönget a szomszédba,üvölt az ügyelettel,hogy azonnal jöjjenek ki....

nem életszerű ez a dolog

2012. márc. 17. 12:43
 56/106 A kérdező kommentje:
Egyáltalqn nem vicces. Minek kifogatni a szavaim. És nem írtam olyat hogy ünneplünk ezt honnan vetted? Meg hogy éleszthette, volna ujra? Azt sem tudom hogy kell de aludtam amugy is csak hajnalban arra emlékszem hogy hányt hasmenés lázas forró volt a homoloka azt mondta minden ok csak hányik stb aludjak vissza. 2 hete betegeskedett infulenzaszerüen.és mikor felebrdtem akkor őt nem tudtam felébreszteni. Nem lélegzik nem ver a szive
2012. márc. 17. 12:44
 57/106 anonim ***** válasza:
80%
Azt még mindig nem értem, hogy honnan tudja biztosra, hogy meghalt?
2012. márc. 17. 12:46
 58/106 anonim ***** válasza:
78%
és te ide irogatsz,és nem azt kérdezed, hogy most vége az életemnek,mit csináljak,meghalt a férjem hanem, hogy kell-e fertőtleníteni....nane...
2012. márc. 17. 12:46
 59/106 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy ver, csak te nem érzékeled, mert nem vagy orvos. Ha velem történne ilyen, nem tudnám elfogadni, hogy meghalt.

Nem tudsz senkit felhívni? Szülők, tesók, barátok?

2012. márc. 17. 12:47
 60/106 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem hívd fel az ügyeletet, és rohammentőt kérj, mondd azt, hogy a férjed rosszul van, nincs eszméleténél. Akkor azonnal ki fognak jönni pár percen belül (remélhetőleg), és akkor már többet tudsz. Lehet, hogy még nem halt meg.
2012. márc. 17. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!