Ha meghal egy családtag a házban fertőtleniteni kell utána a házat? Hogyan?
"Jó, hogy nem ástad el a közeli parkban, hogy spórolni tudj a temetéssel."
:DDDD Jót nevettem ezen.
Gyermekeim! Ez a nem semmi. A jó öreg férj 41 fokos lázzal fekszik eszméletlenül, a képzett feleség megállapítja a halál tényét és elkezd írkálni gyakorikérdésekre, hogy hogyan ganézzon ki a lakásból. Semmi gyász, semmi rokonértesítés, semmi. Aztán nagynehezrn rájön hogy talán mégse halt meg szerencsétlen (ha meghalt volna is reménykedni kellett volna hogy nem és mielőbb mentőt hívni), és elvitati a kórházba. Arról nem ebszélve, a remek háziorvosok és temetkezési vállalkozók mellett szegény férj könnyen ébredhetett volna 3 méter mélyen is a földben arra hogy fogy a levegője.
Szóval ha férj lennék és egyszer hazamennék és ezt megtudnám, a következő kérdést írnám ki gyakorikérdésekre:
"Ha kirúgom a feleségemet, fertőtleniteni kell utána a házat? Hogyan?"
Úristen...
Ha nem kamu, remélem, jól van a férjed!
Ha ez kamu volt, akkor elég ízléstelen, már sorry, ilyen beteg embert is ritkán látni...
Apám pont ugyanígy halt meg, ágyon fekve, teljesen újraéltem a dolgot, és rohadt egy dolog ilyenen tréfálni, már bocsi... Aludni mellette, te jó isten, eszembe se jutott volna, pedig anyám hajnali kettőkor keltett, hogy mi történt, és akkor még ott volt... Még aznap este se tudtam alvásra gondolni, nemhogy pont akkor...
Amúgy az ügyelet nálunk se jött ki rögtön, okát ne kérdezzétek, nem tudom. Egy óra hossza nem sok, ha nem halottról van szó. Az, hogy pofozgassuk meg minden eszünkbe se jutott, tudtuk, hogy meghalt, a teste teljesen kihűlt addigra. Az ügyelet végül kijött, úgy bántak vele, mint egy dologgal, tudom, hogy nekik ez rutin, de legalább annyit mondhattak volna, hogy részvétem. Halottszállítóknak a számát állítólag nem adhatják meg, be kellett lőnünk a gépet, de persze egyik sem írhatta ki valamilyen okból a számát, vagy csak 8-kor nyitott, mobilszámot meg nem adtak mellé.Öcsém osztálytársának az apja ezzel foglalkozik, őt értük el hajnali 3.30-kor, apát elvitték 5-re.
Szóval, ha ezzel viccelődnél még valamikor, gondold át kétszer is....
Házat nem kellett volna fertőtleníteni, mi elégettük apa ágyneműjét, meg a ruháit, kiszellőztettünk - pedig nem volt szag - és anyám vagy 10-szer feltörölt a szobában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!