Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha meghal egy családtag a...

Ha meghal egy családtag a házban fertőtleniteni kell utána a házat? Hogyan?

Figyelt kérdés
2012. márc. 17. 11:04
 61/106 anonim ***** válasza:
41%
ha felhívta az ügyeletet azzal, hogy nem lélegzik,akkor rohammentő jött volna..
2012. márc. 17. 12:51
 62/106 A kérdező kommentje:
Nincs senkim. Csak ö volt nekem. Egyedül vagyok és várom az orvost most már intéződik a dolog.nem csak a fertőtlenités volt a kérdés de amnyi kérdést nem lehet kiirni.intézódik ez a lényeg. Várok. De nem tudják mikor jönnek ki sok a beteg meg a hivás . Ma jönnek ennyi csak a biztos.
2012. márc. 17. 12:53
 63/106 anonim ***** válasza:
90%
Hány éves vagy és hány éves a férjed?
2012. márc. 17. 12:55
 64/106 anonim ***** válasza:
87%

Arra az orvos is gondolhatna, hogy talán nem halott, mégis csak meg kéne gyorsan nézni.De úgy látszik nem siet.Itt amúgy tényleg megdögölhet az ember, a kutyát sem érdekli.

Ez viszont sajnos manapság nagyon is életszerű.

Kérdező, lehet esetleg, hogy csak elájult, vagy nagyon alacsony a pulzusa, vérnyomása.Kicsit pofozgasd meg, vagy valami erős illatút szagoltass vele, pl ecetes zsebkendőt.

Hátha esetleg felébred rá, ha mégsem halott.Újra élesztéssel inkább ne próbálkozz, ha nem értesz hozzá.Én a helyedben hívnám a mentőket és azt mondanám, hogy a férjem, influenzás tünetek következtében eszméletlen állapotba került, nem tér magához.ez egy alternatív megoldás.A mentők ki mennek és majd ők megállapítják, tényleg halott-e.A többit majd ők megmagyarázzák, mi a teendő.

2012. márc. 17. 12:56
 65/106 anonim ***** válasza:
81%

Nah, végigolvastam és 110% kamu. A "lehet mellette aludni" témát ÖTSZÖR(!) vetette fel, pedig nem hiszem, hogy délelőtt ilyen álmos és hogy egy ekkora tragédiánál valakinek ez töltse ki a gondolatait...

De a #20-as kommentje egyértelműen elárulja, hogy egy unatkozó tizenévessel van dolgunk: valamiért királyi többesszámot használ (elvileg egyedül van), valamint nem hiszem, hogy egy fiatal nő, aki pár órája váratlanul vesztette el a férjét, a zokogáson kívül tudna-e bármit csinálni nemhogy ül és GYK-zik és ilyen szavakat használ, hogy "kaja", "szitu", "láttam egy filmen", "de most komolyan", valamint az írásjelhalmozás is inkább egy szórakozó tizenévesre jellemző, aki így akarja elhitetni az igazát...

Valamint írja, hogy elvileg beszélt az ügyelettel és háziorvossal, de akkor ők már biztos, hogy elmondták volna a teendőket.

Valamint, egy fiatal nő reggel, miután észleli, hogy a férje nem mozdul, nem sztoikus belenyugvással konstatálja a dolgot, mint egy székely viccnek a hőse. Ilyenkor annyira kétségbe szoktak esni, hogy még akkor is kihívják a mentőt, ha már beállt a hullamerevség (vagyis jó pár órája és biztosan halott az illető).

Az újraélesztést pedig abból gondoltam, mert elvileg elég sok embernek van jogosítványa, így elvileg tudnia kellene alapszinten.

2012. márc. 17. 13:01
 66/106 anonim ***** válasza:
41%

Naja, csak a jogsihoz már évekkel ezelőtt is betöltött 17. év kellett, itt maximum a 13-nál járunk...

Amúgy egyszer már bepötyögtem, hogy a fertőtlenítésre javaslom a benzin körbelocsolását és egy jó cigi meggyújtását a kör közepén, csak kicsit aggódok, hogy az esti hírekben lakástűzről hallok a 14. kerületből, szóval nem mertem elküldeni ezt a választ...

2012. márc. 17. 13:10
 67/106 anonim ***** válasza:
82%

Meg elég sok olyan is van, akinek nincs jogosítványa.Nem mindenki születik kocsival, jogsival,diplomával,stb..

Amúgy csak megjegyzem, az újraélesztést nem a vezetői tanfolyamon kellene oktatni, hanem minden általános és középiskolában, jól beleverni a tanulók fejébe ezeket az egészségügyi alapokat.Ez is az általános műveltséghez kellene tartozzon.

2012. márc. 17. 13:33
 68/106 anonim ***** válasza:
66%
oktatják,nyolcadikban és gimiben is tanulták a gyerekeim
2012. márc. 17. 13:34
 69/106 anonim ***** válasza:
84%
Morbid ez az egész, akár kamu, akár nem.
2012. márc. 17. 13:36
 70/106 anonim ***** válasza:
98%

Nem is biztos még, hogy meghalt.Lehet tényleg eszméletlen, lelassult a pulzusa, kómába esett.

Egyébként nem értem, hogy ilyen esetben miért nem mennek azonnal az orvosok/mentők, lehet még meg tudnák menteni az életét.

2012. márc. 17. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!