Ha meghal egy családtag a házban fertőtleniteni kell utána a házat? Hogyan?
Figyelt kérdés
2012. márc. 17. 11:04
31/106 anonim válasza:
Már az elején sem volt tiszta, de ennek egyre nagyobb kamu szaga van!!!
32/106 anonim válasza:
Tudom, hogy nem vicces, de ez a lépcsőházba kiraknin felröhögtem. Telefonálj az ügyeletre és elviszik, ne izgulj, nem hagyják ott estére. Az önkormányzatnál kérhetsz valami segítséget a temetésre.
33/106 anonim válasza:
Szerintem is kamu!Ennyire senki nem lehet hülye,hogy a halott mellett akar aludni,mert nem tudja,hogy kit kell hívni!LOL
34/106 A kérdező kommentje:
Igen de elöször az orvosi papir kell. Utana jönnek csak.csak viszont az orvos ki tudja mikor tud kijönni az ügyeletes. Mivel most is betegnél van. Rakerdeztek biztos halott e. Mai napon csak ennyit tudnk mondani!!!!!az lehet este is akar állitóalg tele a remdelő és sok a kihivás!!!!teljesen kivagyok!!!de nem kell előre fizetni lehet utólag!!!de csak akkor jónnek a halottasok ha az orvos már kinn volt .attól félek mi van ha este jön az orvos?????akkor késön is jónnek e a halottasok. Vqgy hogy ilyenkor illetlenség e élmennem itthonról????magára hagyva a halottat???
2012. márc. 17. 11:38
36/106 anonim válasza:
"Azonnal vitesd el a lakásból te értelmetlenség"
A magánszemély halottat nem szállítathat el! Azt mindíg az orvos dönti el hova kell vinni.És ahogy jól írták a szállítást hozzá csapják a temetéshez onnan kapja meg a szállító az árát.
37/106 A kérdező kommentje:
Jol van cikizzetek csak elég nagy sokk ez nekem enélkül is és sose intéztem még ilyet honnan kéne tudnom?csak a háziorvost tudtam hivni. Ugy látszik itt már mindenki cseszik a halottakra hogy nekik ugyis mindegy
2012. márc. 17. 11:40
38/106 anonim válasza:
Ezzel humorizálni? Undorító vagy, kérdező
40/106 anonim válasza:
Ne menj el otthonról,mert ha megy a doki nem tud bemenni. Addig nem szállítják el, míg nincs meg az orvosi papír, hisz addig nem igazolt, hogy elhunyt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!